Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan je vraag toe

 

 

Lidmaatschap

Geen lid en tóch een netwerkevenement bijwonen?

Dat kan! 

Als gezellig – maar tóch effectief – netwerken goed in je agenda past, ben je bij ons aan het goede adres. We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst even kennis wilt maken voordat je je bij ons aansluit. Je kunt je voor een netwerkevenement inschrijven als gast. Als gast ben je eenmalig welkom om kosteloos en vrijblijvend mee te doen. Zo ervaar je hoe leuk en nuttig netwerken bij Ondernemers in Bedrijf is! Zien we je snel?

Hoe vaak mag ik als introducée komen?

Als introducée mag je één keer kosteloos en vrijblijvend naar een event toekomen, per regioclub.

Welke voorwaarden zijn er om lid te worden?

Je bent ondernemer of je werkt bij een bedrijf die netwerken als toegevoegde waarde ziet voor zijn of haar onderneming.

Mag ik het lidmaatschap delen met een collega?

Ja hoor, geen probleem. Geef ons even aan wie binnen je bedrijf de uitnodigingen voor de events dient te ontvangen en wij zorgen dat iedereen de uitnodiging krijgt. Let wel even op: bij een bronzen lidmaatschap mag er maar één iemand per bedrijf komen.

Mag ik het lidmaatschap delen met iemand die niet bij mijn bedrijf werkt?

Het lidmaatschap van Ondernemers in Bedrijf delen met iemand die niet bij je bedrijf werkt is niet handig, wel mag je een ander in jouw plaats laten komen. Het is dan wel handig als dat een collega is. Wil je graag een ondernemende introducée meenemen? Geen probleem! Je kunt hem of haar de link naar het event toesturen en zij kunnen zich vervolgens als gast aanmelden.

Hebben jullie branche-exclusiviteit?

Nee. Onze netwerkclub is gericht op ondernemers met ambitie, ondernemers die willen groeien. Juist van mensen die in dezelfde branche werken kun je een hoop leren. Het komt trouwens niet voor dat er ondernemers zijn die hetzelfde doen in dezelfde regio. Want zelfs als ze hetzelfde doen is de doelgroep vaak compleet anders. Zo ontstaan er mooie gesprekken waar je als ondernemer een hoop van kunt leren.

Mag ik als lid van de ene regio ook naar events van de andere regio?

Je bent lid van één regio. Overstappen van de ene regio naar de andere is geen probleem, bijvoorbeeld als je organisatie verhuisd. Neem dan even contact met ons op via kantoor@ondernemersinbedrijf.nl.

Ik wil graag lid worden maar ik weet niet in welke regioclub.

We hebben meerdere regioclubs waar je je voor kunt aanmelden. Welke regioclub het beste bij je past is aan jou, van ons uit geen verplichtingen. Stel dat je doelgroep in Deventer zit maar jij in Zutphen woont, dan kun je beide regioclubs overwegen. Je kunt ook een business lidmaatschap nemen, dan ben je bij netwerkevents van meerdere regioclubs welkom.

Events en deelname

Mag ik een collega meenemen naar de events?

Dat hangt af van je lidmaatschap. Check even welk lidmaatschap je hebt en bekijk de voorwaarden bij lidmaatschappen.

Ik zie niet direct mogelijkheden tot handel binnen Ondernemers in Bedrijf. Is deze netwerkclub dan wel geschikt voor mij?

Onze netwerkclub richt zich op ondernemers met ambitie. Ondernemers die willen groeien. Groeien doe je door nieuwe klanten, maar ook door nieuwe connecties en nieuwe kennis. Ondanks dat het kan zijn dat leden van Ondernemers in Bedrijf niet tot jouw potentiële klantendoelgroep behoren, leer je onwijs veel van hun ervaringen en kun je van hun netwerk profiteren.

Ik wil graag een event organiseren, hoe regel ik dat?

Bij de lidmaatschappen ‘goud’ en ‘business’ mag je een event organiseren – is niet verplicht – en kun je de leden van Ondernemers in Bedrijf van jouw regio op jouw locatie ontvangen. Ons team van de eventorganisatie gaat graag samen met je aan de slag om een mooi event neer te zetten die zorgt dat de leden jou leren kennen, gaan netwerken én een leuke avond hebben. Als je een lidmaatschap ‘goud’ of ‘business’ hebt nemen wij contact met je op. Heb je een ander lidmaatschap of ben je geen lid en wil je alsnog een event organiseren? Mail ons dan even op kantoor@ondernemersinbedrijf.nl om samen de mogelijkheden te bespreken.

Moet ik ergens rekening mee houden qua kledingkeuze?

Grapje denk je? Maar die vraag hebben we echt meerdere malen gehad. Jij moet vooral rekening met jezelf houden: draag de kleding die jij het fijnst vindt.

Vanaf welke leeftijd ben ik welkom?

Iedereen is welkom: ongeacht leeftijd. De enige vereiste is dat je ondernemer (of heeeel ondernemend) bent of voor je werkgever komt. Je wilt je netwerk uitbreiden met zakelijke contacten en je vindt het leuk om onder de mensen te zijn. Dán ben je welkom ;-)

 

Financiële zaken

Hoe werkt de betaling als een event niet kosteloos is?

Heel soms komt het voor dat een van onze events niet kosteloos is. Een voorbeeld zijn de kookworkshops. Daarvoor moeten alle boodschappen gedaan worden en worden soms kosten voor een event gerekend. Deze kosten zijn nagenoeg altijd kosten die direct worden doorbetaald aan de organisatie. Bij de events staat duidelijk aangegeven of een event betaald is of niet, zo kom je nooit voor onverwachtse financiële verrassingen te staan. Na je aanwezigheid bij het event krijg je per mail een factuur doorgestuurd.

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.