Wij zijn Ondernemers in Bedrijf

Ontstaan vanuit een frustratie, maar gecreëerd vanuit passie: Ondernemers in Bedrijf is de netwerkclub voor ondernemers die geloven in ondernemen.

Kim Stein staat aan het roer van Ondernemers in Bedrijf. Ondernemen is een avontuur. Het heft in eigen hand nemen. Wij geloven in ondernemerschap. Daarom bieden we handvatten om jou én je onderneming te laten groeien door middel van events, workshops en een grote groep gelijkgestemden.

Wij zijn Ondernemers in Bedrijf

Als ondernemen je in het bloed zit, dan kun je niet anders. Chanti ging in 2009 op zoek naar een leuke netwerkclub waar ze bij kon aansluiten toen ze haar toenmalige onderneming runde. Maar ze kon geen netwerkclub vinden. Tenminste, niet eentje waarbij ze het ook nog naar haar zin had. Dus wat doe je dan? Dan richt je er zelf eentje op! In 2010 werd Ondernemers in Bedrijf geboren.

In 2016 kwam Kim voor het eerst op een van de events. Heerlijk om met andere ondernemende mensen met dezelfde ambitie te praten. Gelijkgestemden! Eind 2019 nam ze het stokje van Chanti over.

 

Ondernemers in Bedrijf in een notendop

 • Verspreid over 12 regioclubs – en groeiende
 • Meer dan 600 leden
 • Jaarlijks 120+ evenementen (+- 10 per regio)
 • Sinds 2010
 • Gezellig en effectief
 • Toegankelijk voor iedere ondernemer met ambitie
 • Maandelijks workshops om je kennis en kunde op te krikken
   

Wat maakt ons nou ons?

We vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt. Jij bent vaak het hart van je onderneming of je bent een belangrijke speler in het spel. Dus waarom zou je het aangename niet met het nuttige combineren? Onze events vinden (bijna) altijd plaats bij onze leden zelf. Zo krijgen de leden de kans om te laten zien waarom zij met hart en ziel ondernemen en heb jij een leuke avond! De avonden zijn altijd gecombineerd met een netwerkelement, bijvoorbeeld in de vorm van een netwerkspel, een seminar, een gezamenlijke activiteit of een goede borrel. Zo houden we het leuk én effectief.

Een kleine greep uit de reacties die we na élk event krijgen:

 • Mailtjes met bedankjes
 • Facebookpriveberichten met foto’s
 • Telefoontjes over hoe leuk het was

En natuurlijk zit er soms, heel soms, een reactie bij van iemand die een iets andere verwachting had. Maar dan doen we er alles aan om te zorgen dat diegene volgende keer dubbel zo enthousiast is.

Ondernemen moet leuk zijn en wij dragen daar met liefde aan bij.

De spelregels

 • Je bent elke keer op een andere leuke locatie, maar wel in je regio
 • Je komt op inschrijving, dus als je een keer niet kunt, geen probleem
 • Je zult vaak bekende gezichten zien maar minstens net zo veel nieuwe
 • Er is altijd een lidmaatschap die past bij jouw wensen
   

Wij geloven niet in stilstaan, en jij?

Wij geloven in ondernemerschap. In zelf het heft in eigen hand nemen. Je bent niet voor niets ondernemer geworden, right?

Stel dat er een plek is waar je gelijkgestemden ontmoet, je je blijft ontwikkelen én waar je onderneming beter van wordt, zou je je daar dan bij aansluiten?

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.