home 088 - 54 375 00

zwolle
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Het ontstaan...

Over ons

Ondernemers in Bedrijf is ontstaan in Berkelland, Ruurlo, een pittoresk dorpje in de Achterhoek. We gingen van start met de netwerkorganisatie omdat er volgens de ondernemers duidelijk behoefte was aan een informeel, toegankelijk én effectief netwerk. En dat is Ondernemers in Bedrijf! Vele ondernemers reageerden enthousiast op de nieuwe aanpak die ze vaak omschrijven als 'Netwerken in een nieuw jasje'.

Als regiomanagers zijn wij altijd aan het kijken hoe wij waarde kunnen toevoegen voor jou; de ondernemer. We organiseren goede events. Seminars, bedrijfsbezoeken en borrels. We enthousiasmeren ondernemers zodat de dynamiek binnen de club goed is en blijft. We spreken leden, zien en bespreken mooie locaties, regelen fijne sprekers en zorgen samen met de ondernemers voor kwalitatief goede events.

Als regiomanager leggen wij de verbinding tussen ondernemers. Dat is ons werk. We doen dat vanuit onszelf maar mocht je als ondernemer een product, dienst of persoon zoeken, dan horen we dat graag. Dan kijken wij waar we je kunnen verbinden! Zowel regionaal als landelijk. Met 2400 ondernemers is de kans groot dat we je kunnen verbinden met de juiste persoon! Zien we je snel?

 

 

j

Actief in de regio's