home 088 - 54 375 00

zutphen
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Irene Maatman, Edwin Hoevers en Esther Hofmans

Avancé Communicatie

Avancé Interactieve Communicatie bestaat twaalf en een half jaar. Vrijdag 14 september vierde het team van Avancé dat al uitbundig met klanten en contacten. Het jubileumlied gonst nog steeds door het bedrijfspand. Dat lieten de directeuren Irene Maatman, Esther Hofmans en Edwin Hoevers speciaal schrijven om de mijlpaal luister bij te zetten.

Esther en Edwin hadden niet bedacht dat het bedrijf in die twaalf en een half jaar zo'n ontwikkeling zou doormaken. Op interactief vlak is het geheel up-to-date. Avancé beschikt over een eigen Narrow Castingsysteem, Zichtbaar Sterk en maakt het klanten daarmee mogelijk om op een eenvoudige manier een mooie presentatie of reportage te maken. War Child is een van de klanten die gebruik maakt van het systeem en daar zijn ze best trots op bij Avancé.

Internetdirecteur Edwin Hoevers: "Ik ben als het ware meegegroeid met de modem. We werken met een team van elf mensen en houden elkaar scherp. Dat doen we door cursussen te volgen en kennis-updatesessies te organiseren. We bekijken en onderzoeken nieuwe toepassingen of platforms, discussiëren daarover en bestellen een pizzaatje. Veel meer dan alleen een communicatiebureau zijn we echt een technisch ontwikkelbureau geworden. Voor sommige klanten hebben we al voor de vierde keer een website ontwikkeld. Omdat de identiteit van het bedrijf veranderde, maar ook omdat de techniek verder ontwikkelt".

Marketing en Communicatie directeur Esther Hofmans: "We vinden het belangrijk om betrokken te blijven bij onze klanten. Onze kwaliteit hebben we altijd hoog in het vaandel staan en dat merken onze klanten. Ook offline verzorgen we huisstijlen, folders of andere uitingen. We snappen dat we onze klanten kunnen ontzien door pro-actief met ze mee te denken en goed te luisteren. We bedenken bijvoorbeeld een nieuwe huisstijl en kunnen dat offline en online helemaal doorvoeren, maar klanten kunnen ook kiezen voor een onderdeeltje daaruit."

Niet alleen klanten zijn al lang aangesloten bij Avancé, ook het team voelt zich meer dan verbonden met het bedrijf. Irene Maatman, creatief directeur: "We vinden het heel belangrijk om jonge mensen om ons heen te hebben. Zij inspireren ons ontzettend met hun enthousiasme en up-to-date kennis. Ze weten het gewoon beter dan wij. We merken dat het team plezier heeft in het werk. Iedereen doet wat ie leuk vindt en waar hij of zij goed in is. Die vrijheid geven we. Er zijn er die al tien jaar bij ons zijn, die als stagiair zijn begonnen en niet meer zijn vertrokken. We vinden het fijn om energie te krijgen en te geven van- en aan elkaar. We houden van een feestje vieren en hebben het gezellig."

Avancé startte twaalf en een half jaar geleden in Brummen. Inmiddels is Avancé al geruime tijd gevestigd in het opvallende en duurzaam gebouwde Schippershuis aan de Zonnehorst 17.

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's