home 088 - 54 375 00

zutphen
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Letterzaken

Kom hoger in Google

Woensdag 3 juni 2020


Let op, nieuwe datum: 3 juni 2020.

 

Je hebt vast wel eens iets gehoord in de trant van 'Hoog in Google levert je meer geld op'. En hoe kom je dan hoog in Google, zonder te betalen voor advertenties? 

 

95% van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine. 37% klikt op het eerste organische (gewone) zoekresultaat. Stel dat jij op een zoekterm bovenaan in Google staat, op een relevante zoekterm voor jouw product of dienst. Wat zou dat betekenen? Een kleine rekensom: je bent schilder in Apeldoorn. Er wordt maandelijks 2.000 keer gezocht op ‘schilder Apeldoorn’. Daarvan klikt 37% op het eerste zoekresultaat = 740 keer. Stel dat 50 mensen van die 740 je contactformulier invullen of je bellen. Kun je het werk dan nog aan? 

 

Hoog in Google komen is een kwestie van aan de wensen van Googles algoritme voldoen. Google beoordeelt de website op meer dan 200 factoren in 3 categorieën. En met een aantal van deze factoren gaan we deze avond concreet aan de slag. Want je kunt het echt zelf! 

 

De avond bestaat uit 3 delen. Nathan Veenstra loodst ons erdoorheen.

 

Nathan Veenstra is eigenaar van Letterzaken, een onderneming die helpt om kleinere bedrijven in het MKB hoger in Google te krijgen. Niet omdat het voor kleinere bedrijven anders is dan voor grotere bedrijven – ook iets moois van hoger in Google komen – maar omdat hij een zwak heeft voor de underdog. Met zijn jarenlange ervaring geeft hij de leukste tips en trucs die jou verder helpen aan een betere online plek in die zoekresultaten.

 

Programma

 

18:30 – 19:00: Inloop
19:00 – 19:15: Welkomstwoord Ondernemers in Bedrijf & STOOM
19:15 – 19:45: Ronde 1: welke zoektermen zijn interessant voor jouw business? 
19:45 – 20:15: Ronde 2: creatief brainstormen
20:15 – 20:45: Ronde 3: socialmediaspel
20:45 – 21:00: Korte uitleg Nathan Veenstra – Letterzaken 
21:00 – 22:00: Vrij netwerken 

 

De avond staat in het teken van JOU. We gaan aan de slag met toepasbare onderwerpen die jij kunt toepassen op je website zodat je hoger in Google komt te staan. Een top 1-positie vergt wat werk, maar elke stap helpt.

 

Voorbereiding

 

Voor elke deelnemer wordt er een en ander voorbereid, zodat je echt iets aan de avond hebt, buiten het netwerken om natuurlijk. Meld je daarvoor aan vóór 1 juni. 

 

Locatie

 

Je wordt deze avond verwelkomd bij STOOM in Apeldoorn. Deze prachtige industriële ruimte is gelegen in het voormalige ketelhuis van de Zwitsalfabriek. 

 

Introducé meenemen 

 

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Geen probleem. Je kunt hem of haar aanmelden via het aanmeldformulier aan de rechterkant.

 

Aanmelden

 

Meld je nu aan voor dit interessante event en garandeer jezelf van een plek.

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Andere events

Netwerken & actief bezig zijn voor een goed doel
Vrijdag 8 mei 2020 We gaan op vrijdag 3 april (datum onder voorbehoud) een maatschappelijke activiteit organiseren. We gaan met mensen zonder netwerk...
Netwerken op een bijzonder mooie plek
Woensdag 13 mei 2020 Hotel Landgoed Ehzerwold. Je bent er vast al eens geweest. En als dat niet het geval is, is dit bij uitstek een uitgelezen kans. E...
De Reuvershoeve
Vrijdag 29 mei 2020 Eet, drink en geniet! Op vrijdag 29 mei organiseren we bij restaurant Reuvershoeve een avond met als thema: asperges. Tijdens d...
bekijk alle evenementen

Actief in de regio's