Patrick Ebbekink
Accountmanager - Rabobank
Rabobank Noord en Oost Achterhoek - regio: Achterhoek

Website
Financiële dienstverlening Interview

Patrick Ebbekink - accountmanager MKB Rabobank

Rabobank Noord en Oost Achterhoek - regio: Achterhoek

NB: Dit blog is overgenomen van de oude website van Ondernemers in Bedrijf

...

Wat doen jullie anders dan ander banken? 

"Wij proberen laagdrempelig te zijn en dichtbij de klant te staan. Dus niet vanuit een hoofdkantoor maar wel door korte lijnen te hebben met de klant. We zijn sterk
vertegenwoordigd in de regio!"

Wat is er veranderd? 

"Alles is meer gedigitaliseerd, de klant doet 90% online. Hierdoor hebben we intern processen geoptimaliseerd en zijn we gegroeid door kleiner te worden. Ik zie dit als een voordeel want hierdoor heb ik zelf meer tijd heb om naar de klant toe te gaan!"

Waarom werk je bij de Rabobank? 

"Ik werk bijna 13 jaar bij de Rabobank en ik doe veel meer dan alleen het uitvoeren van mijn werk. Ik draag de Rabobank ook echt uit in de regio door persoonlijke betrokkenheid naar klanten maar ook naar kennissen en vrienden. Daarnaast vind ik het mooie aan mijn vak dat ik ondernemers kan begeleiden, verbinden en
daardoor helpen groeien!"

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.