OiB Weekly (2022-14) - Wij stappen in het huwelijksbootje!
Kim Stein
Ondernemers in Bedrijf

Website
Zakelijke dienstverlening Ondernemers in Bedrijf Blog

OiB Weekly (2022-14) - Wij stappen in het huwelijksbootje!

Ondernemers in Bedrijf

Het is weer tijd voor een weekly. Nou ja, eigenlijk is het elke week tijd voor een weekly. Maar dat is er de laatste maanden een beetje bij ingeschoten. Niet omdat er niets te vertellen was, maar vooral omdat ik nog niet precies wist wat ik kón delen. En hóe.

Druk met organiseren van netwerkevents

Er staan weer een hoop netwerkevents op de agenda. Netwerkevents die we in coronaperiode hebben doorgeschoven, maar ook nieuwe. ‘Beweging’ is een universeel thema in ondernemersland. En ondanks dat beweging in ons DNA zit, werkt het ook nog eens besmettelijk.

Dat merken we op verschillende manieren: leden willen graag netwerkevents organiseren, gasten schrijven zich in om kennis te maken en leden melden dat ze graaaag weer aanwezig zijn. Je kunt het bijna geen werken meer noemen, zo leuk 😊

Weer leuke netwerkevents gehad de laatste weken

De laatste weken stonden er ook weer netwerkevents op de agenda. Van een heuse cursus ‘Zitten op je thuiswerkplek’ tot een middag netwerken bij de Vijverberg (voetbalstadion van de Graafschap, voor de niet-voetbalkenners): we waren er weer volop bij!

Nieuwe leden!

De website doet goed haar best: we hebben de afgelopen weken ook weer nieuwe leden verwelkomt. Ze stellen zich binnenkort voor als je ze tijdens een netwerkevent tegenkomt, beloofd.

Samenwerken leidt tot MEER

Samen bereik je meer. Zo’n platgeslagen leus. Maaaaaaar, het is zo waar. En dat gaan we nogmaals aan je bewijzen.

Binnenkort hebben we leuk nieuws voor je: we stappen zakelijk gezien met vol vertrouwen in het huwelijksbootje. Met wie is nog even een verrassing. Maar we beloven je alvast een fantastische bruiloft.

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.