OiB Weekly (2021-08)
Kim Stein
Ondernemers in Bedrijf

Website
Zakelijke dienstverlening Ondernemers in Bedrijf Blog

OiB Weekly (2021-08)

Ondernemers in Bedrijf

Zo, we hebben de eerste twee maanden van 2021 gehad. Van -15 naar +20 graden in een week. Typisch Nederlands. De afgelopen week stond in het teken van afspraken, heel veel afspraken. We hebben veel ondernemers gesproken, gekoppeld, geïnformeerd en verwelkomen ook weer nieuwe ondernemers bij onze regioclubs!

Ondernemers koppelen

Regelmatig ontvangen we mails met een verzoek zoals: “Weet jij nog een goede accountant in de regio *?” Enorm leuk om ondernemers zo even aan elkaar te koppelen zonder dat daar zelfs live evenementen mee gemoeid zijn. Het werk gaat – in de meeste gevallen – gewoon door! Heb je een vraag? Zoek je iemand? Schroom niet om een mailtje te sturen!

Video-interviews

Vorige week noemden we het al even: de video-interviews. Leden met een gouden of business lidmaatschap kregen in de afgelopen jaren een schriftelijk interview die op onze website werd gedeeld. Maar we gaan digitaal: we hebben inmiddels een locatie en setting geregeld waarbij we de interviews gaan opnemen op beeld. Want een foto zegt meer dan 1.000 woorden, moet je nagaan hoe goed je boodschap dan op video overkomt… Binnenkort ontvang je – indien van toepassing – een mail met de weken wanneer we de video-interviews gaan opnemen. Je kunt je dan zelf inschrijven op een datum en tijd die jou goed uitkomt. Het beeldmateriaal kun je vervolgens ook voor je eigen marketing gebruiken, naast dat wij hem natuurlijk op onze socials delen. Wel na jouw goedkeuring natuurlijk ;-)

Geniet van het weekend!

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.