Een griezelig verhaal op huis Verwolde
Ingrid Kresse - Kasteelmedewerker Verwolde
Huis Verwolde

Website
Cultuur Nieuws van onze leden

Een griezelig verhaal op huis Verwolde

Huis Verwolde

In de schemering van 30 oktober wordt op huis Verwolde een griezelig verhaal verteld over die ene nacht op Verwolde. Tijdens deze ‘Nacht van de nacht’ zijn kinderen vanaf 8 jaar welkom voor deze voorstelling op een sfeervol verlicht huis.

Jarenlang woonde Cornelius, de wonderdokter, in het huis in dienst van meneer en mevrouw. Door iets wat hij niet had gedaan werd hij verbannen, hij kwam echter terug. Dit keer om wraak te nemen.  Wraak op de familie, wraak op het huis. Hij zou het huis laten huilen, zodat alle bewoners zouden verdrinken… in hun eigen tranen-zee…

Een spannend verhaal, verteld en gespeeld door Richard Salemink in het onderhuis van huis Verwolde.

  • Datum en tijd: zaterdag 30 oktober, aanvang 18:30 en 20:00 uur. (duur ongeveer 1 uur) 
  • Entree: kinderen en volwassenen € 8,50 
  • Reserveren tickets online www.verwolde.glk.nl

 

Foto: Richard Salemink

Geldersch Landschap & Kasteelen beheert natuurterreinen, kastelen en landgoederen. Wij willen de karakteristieke rijkdom van Gelderland behouden en beschermen zodat iedereen er nu en in de toekomst van kan genieten. De brede steun van donateurs, vrijwilligers, bedrijven, fondsen, overheid en de Nationale Postcode Loterij maakt het mogelijk dat wij ons werk kunnen doen.

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.