Dinsdag 3 november: jongeren New Rootz organiseren online bingo voor ouderen
Janneke van Lier
New Rootz

Website
Nieuws van onze leden

Dinsdag 3 november: jongeren New Rootz organiseren online bingo voor ouderen

New Rootz

Wethouder Grete Visser presenteert samen met jongeren New Rootz

Beste leden van Ondernemers in Bedrijf.

De coronacijfers stijgen helaas weer. New Rootz is vanuit haar project Diversity Skills al een jaar bezig met een prachtig initiatief: jonge vluchtelingen zetten zich in voor kwetsbare Nederlandse ouderen. In 2019 leverde dit hartverwarmende ontmoetingen en gesprekken op en leuke activiteiten voor ouderen. 

Tijdens de lockdown bleven we de ouderen steunen met kaartenacties, cupcakes bakken, videoboodschappen, gedichtenbundels en verwenpakketten met tijdschriften, zeepjes, en knutselspullen. 

Het is weer tijd om iets goed te doen voor deze lieve mensen. Bij een van de zorgcentra waar we mee samenwerken is op 3 woonlagen corona uitgebroken. Echt verschrikkelijk nieuws. Dus we zijn vandaag meteen gestart met een kaarten- en tekeningen actie. 

Vullen we samen de prijzenkast voor ouderen? 

In het kader van durf te vragen aan jullie het volgende verzoek:

Op dinsdag 3 november organiseren we een online bingo met de jonge vluchtelingen voor ouderen in Nijmegen. Deze wordt gepresenteerd door wethouder Grete Visser. We zijn hiervoor nog op zoek naar leuke prijzen. We willen jullie vragen of jullie prijzen beschikbaar hebben die we aan de ouderen kunnen geven. Dat mag natuurlijk van alles zijn: van mooie kaartjes, pennen, chocolaatjes, puzzels, spelletjes, bloemen, planten of bloemstukjes, een lekker flesje wijn of borreltje, sapjes, decoraties, koekjes, zeepjes, fijne dekens, sjaaltjes, spelletjes, schilderijtjes, kalenders, mokken, glazen, .....eigenlijk alles wat bij een bingo gewonnen kan worden. Wij zorgen voor een leuk nieuwsbericht over het event!

Op deze manier laten we de ouderen weten dat we aan ze denken en zorgen we voor een beetje afleiding in deze onzekere dagen.

We hopen natuurlijk op een mooie prijzenkast! 

Wil je graag iets bijdragen aan de prijzenkast: stuur even een pm naar janneke@newrootz.org

 

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.