"Dan kan iemand wat hij normaal in 8 uur kan, soms opeens in 2 of 3 uur"
Krista Fleming - CEO
KF Action

Website
Zakelijke dienstverlening Interview

"Dan kan iemand wat hij normaal in 8 uur kan, soms opeens in 2 of 3 uur"

KF Action

Krista Fleming, Arnhemse topsporter. Wereldkampioen kickboksen in 2007. Krista’s levensreis heeft haar gevormd tot wie ze nu is, zoveel meer dan alleen wereldkampioen. Van gepest meisje op de basisschool tot een maand leven in de Oegandese jungle. Van wereldreizen door onder andere Azië tot opleidingen tot docent en therapeut. Als CEO van KF Action helpt ze mensen om de kracht in zichzelf te ontdekken.

Stel je voor je zou een dag van het andere geslacht zijn, hoe ziet je dag er dan uit? 

“Dan zou ik wel een dag met de korps mariniers mee willen. Het lijkt me heel vet om een dag mee te gaan op missie in het buitenland. Als vrouw mag dit namelijk niet. Of ik zou een dag sluipschutter willen zijn, dat mag wel als vrouw, maar ik zou het liever in een korps willen doen met alleen mannen die dat als hun werk hebben.”

Welk nummer blijf je altijd geweldig vinden? En waarom? 

“The power of Love, van Frankie goes to Hollywood. 

Waarom? Dat moet je eigenlijk zelf horen, dus ga het maar luisteren. Het is gewoon fenomenaal. Het is het allermooiste nummer ever. Ik zing het altijd als ik aan het wandelen ben of als ik in de natuur ben. Het is echt heel mooi.”

Welk beroep zou je nooit kunnen uitoefenen? 

“Accountant! Verschrikkelijk. De hele dag achter een computer zitten. Dat trek ik echt niet. Nee, het beroep maakt me niet eens zo veel uit, maar alles waarbij ik een hele dag achter de computer zou moeten zitten is niets voor mij.”

Wat heb je voor het laatst gedaan waarvoor je moed nodig had? 

Ja zeggen tegen het geven van de online workshop bij Kim Stein ;-) Ik vind dat echt superspannend. Normaal doe ik dat voor grote groepen mensen, niet online…”

Wat is een reden om jullie als bedrijf in te schakelen?

“Je kunt ons inschakelen om ervoor te zorgen dat je dichter bij jezelf en bij je bron en kracht komt. Dit doe ik uiteraard niet alleen, daar hebben wij een heel team voor. Je kunt bij ons terecht om weer compleet in balans te komen. En dit geldt op alle vlakken. Voeding, mentaal, fysiek, maar ook op relationeel vlak. Dus alle schakels die je nodig hebt om gelukkig te zijn.

Daarnaast merken we steeds meer dat de zakelijke markt bij ons aanklopt. Teamuitjes, teambuildingworkshops, maar ook weerbaarheid- en agressieregulatietrainingen voor bedrijfsleven. 

Iedereen kan bij ons terecht, de enige overeenkomst die ze hebben is dat ze mens zijn. Het belangrijkste is dat je gewoon gaat doen waarvoor je gemaakt bent. De mensen die bij ons komen doen dit vanuit hun eigen motivatie. Dit moet ook wel want ons product werkt alleen als je echt met jezelf aan de bak wil.”

Wat is de mooiste samenwerking die je hebt met een andere ondernemer?

“Ik heb meerdere mooie samenwerkingen. Deze samenwerkingen leveren meer expertise en kennisdeling op, daarnaast helpt het ook met de klandizie aan elkaar. Voor onze klanten levert dit op dat wij met allemaal experts hetzelfde product aanbieden en dit samen aanpakken waardoor we meer kwaliteit kunnen bieden.

We krijgen steeds meer verzoeken vanuit de zakelijke markt, dan zou het ook heel mooi zijn om samenwerkingen te kunnen krijgen waarbij wij ervoor zorgen dat het personeel werkfit gehouden wordt. Zowel op mentaal als op fysiek vlak. Werkfit personeel zorgt voor veel minder uitval en betere prestaties. 

Als je beweegt en mentaal sterk bent dan val je niet zo snel uit en vind je je werk ook leuker, waardoor je efficiënter gaat werken dan wanneer je moe bent. Dan kan iemand wat hij tijdens een 40-urige werkweek in 8 uur kan, soms opeens in 2 of 3.”

Online workshop op 12 mei 

Op woensdagavond 12 mei geeft Krista een online workshop bij Ondernemers in Bedrijf. Schrijf je direct in en claim je plek

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.