home 088 - 54 375 00

twente
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Bijeenkomst bij de Jong & Laan

Fiscale optimalisatie

Donderdag 28 maart 2019


Samen met de Jong & Laan organiseren wij op donderdag 28 maart 2019 een voorjaarsborrel in het nieuwe pand van de Jong & Laan, in het Ondernemershuis. 

We starten met een rondleiding door partner Martin Zwiers in het nieuwe duurzame pand. Vervolgens houdt partner Tom Meuleman een interactieve fiscale sessie.

Aan de hand van een aantal stellingen neemt hij jullie mee in de veranderende belastingwetgeving. Onderwerpen die hij bespreekt zijn bijvoorbeeld:
- Gaat de belastingheffing voor bedrijven de komende jaren omhoog?
- Wat versta je onder pensioen?
- Welke beloningsvorm voor jouw medewerkers spreekt je het meeste aan?

Het belooft een interessante sessie te worden! Voor vragen is uiteraard ruimte en we sluiten af met een gezellige netwerkborrel. Graag tot dan!


Een leuk extraatje: gedurende de avond tekent karikatuurtekenaar Thijs Wessels portretten van de aanwezigen!

Over de Jong & Laan 
Als ondernemer ben je altijd op zoek naar succes. Om jouw bedrijf goed aan te sturen, is een jaarrekening een mooi vertrekpunt. Maar bij de Jong & Laan acteren ze liever op actuele cijfers en kijken samen met jou vooruit. Waar wil je volgend jaar zakelijk staan? Een goed personeelsbeleid is daarbij onmisbaar. De personeelsadviseurs weten er alles van en ondersteunen je graag op strategisch en operationeel vlak.

En dan is er nog die vaak ongrijpbare materie: belasting. Benut je alle fiscale voordelen? De belastingadviseurs van de Jong & Laan bekijken graag welke kansen hier voor jou liggen.

Waar & wanneer?
Datum: Donderdag 28 maart 2019
Tijd: 19.00 uur- 22.00 uur
Locatie: de Jong & Laan, Ondernemershuis, Hengelosestraat 585 Enschede 

Programma
19.00-19.30 uur Ontvangst met koffie / thee
19.30-20.00 uur Rondleiding door partner Martin Zwiers
20.00-21.15 uur Interactieve fiscale sessie door partner Tom Meuleman         
21.15-22.00 uur Afsluitende netwerkborrel  

 

 

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Andere events

Heracles Almelo
Dinsdag 16 april 2019 Dinsdag 16 april nemen we een kijkje achter de schermen in het Polman stadion, de thuisbasis van voetbalclub Heracles. Ben jij erb...
Daniels Huisman
Woensdag 22 mei 2019 Op woensdag 22 mei zijn we te gast bij Daniels Huisman Adocaten. We krijgen hier een interactieve seminar. Daniels Huisman Advocat...
Bedrijfsbezoek Volker Wessels Bouw
Woensdag 25 september 2019 Woensdag 25 mei zijn we met Twente in Bedrijf te gast bij Volker Wessels Bouw in Rijssen. Volker Wessels Bouw is een Nederlands co...
bekijk alle evenementen

Media (1)

Actief in de regio's