home 088 - 54 375 00

twente
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Ferrmons Advocaten

De toga die past

Donderdag 28 november 2019


We zijn op 1 oktober te gast bij Ferrmons Advocaten. Shamiran Demirdag zal ons in haar mooie kantoorpand welkom heten en een lezing geven. Jullie worden niet alleen bijgepraat over de laatste ontwikkelingen, maar krijgen ook tips mee!

Ferrmons Advocatenkantoor 
Shamiran Demirdag heeft meer dan tien jaar ervaring in de juridische wereld. Haar carrière in de advocatuur is begonnen bij JPR Advocaten, één van de grootste advocatenkantoren in Oost- Nederland.

Shamiran Demirdag komt uit een echte ondernemersfamilie, met bedrijven uit diverse branches, verspreid over Europa. Dit maakt dat zij de taal van de ondernemer spreekt. Haar onderscheidend vermogen ligt in het feit dat zij een heldere juridische vertaalslag kan maken van je vraag, zonder daarbij het handelsbelang uit het oog te verliezen. Van haar hoef je geen onnodige tijdrovende adviezen te verwachten, maar een efficiënte en resultaatgerichte aanpak van de zaak.

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Andere events

ICT Spirit
Donderdag 3 oktober 2019 ICT Spirit, inspirerend, cyber & met een geheel verzorgd buffet.Focus on your businessICT Spirit zorgt voor flexibele ICT-oplo...
12P Marketing | Holland Casino
Woensdag 18 december 2019 Online Marketing is niet meer dan een gesprek tussen een bedrijf en haar (toekomstige) klanten. Echter moet jij als bedrijf het ge...
bekijk alle evenementen

Actief in de regio's