Steven Lubbers

Traffic Today

Voor mij, en daarmee Traffic Today, is netwerken met name geschikt om nieuwe relaties op te bouwen. Voor de hand liggend natuurlijk voor acquisitie, maar soms eigenlijk nog meer om vanuit een bredere blik dan je eigen leads die ons benaderen eens zelf mensen te spreken die onze dienstverlening kunnen verreiken of verbeteren. Tuurlijk komen daar ook wel nieuwe relaties uit die klant worden bij ons, maar wanneer je enkel met een salesgerichte mindset aanwezig bent haal je er denk ik niet zo snel wat uit. Zie het als de jongen die in de kroeg net iets te hard zijn best doet om dat meisje te versieren, dat werkt meestal niet (heb ik overigens geconstateerd bij anderen). Tot slot is mijn advies dus, ga er heen met een open blik, luister naar anderen en probeer iets te leren, maar ook anderen iets van jouw ervaringen te leren dan ontstaat er vaak genoeg, mits de goede dienstverlening en strategie, een leuke match.

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.