home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Winters-Mediation

Gudrun Winters

Winters Mediation kan u als advocaat of mediator begeleiden om op een goede manier uit elkaar te gaan. Wij vinden het belangrijk dat u zich veilig voelt, zodat u het gesprek met elkaar aan kan gaan en naar elkaar kan luisteren. Pijnpunten worden dan inzichtelijk en bespreekbaar.

Wij merken dat cliŽnten het prettig vinden dat ze op meerdere plekken bij ons terecht kunnen . Daarom hebben we naast onze hoofdlocatie in Joppe ook bezoekadressen in Winterswijk, Lochem, Zutphen, Deventer, Hengelo (Ov) en Lelystad. Gesprekken kunnen zowel overdag als ís avonds plaatsvinden.

Onze hoofdlocatie bevindt zich in het buitengebied van Lochem met uitzicht over bos en weilanden. Midden in het groen krijgt u letterlijk in alle rust inzicht en overzicht. Daardoor kunt u, met zorg voor alles wat u gezamenlijk dierbaar is, de juiste beslissingen nemen. Zodat u op een goede manier uit elkaar kunt gaan en vervolgens, apart van elkaar, positief de toekomst tegemoet kunt treden.

Winters Mediation is gespecialiseerd in het familierecht (o.a. echtscheidingen) en in zakelijke geschillen (o.a. conflicten binnen maatschappen & arbeidsmediations). Als advocaat kunnen wij bovendien alle gerechtelijke procedures voor u voeren. Daarmee kunnen wij u dus gedurende het hele proces van begin tot einde begeleiden. vorige pagina
Dommerholtsweg 13
7215 EH Joppe
06-24373295
www.winters-mediation.nl

Actief in de regio's