home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

TresBizz

Soedesh Baladien

TresBizz is een jong internationaal bedrijf opgezet in 2012, met het doel om software oplossingen aan te bieden aan individuelen en bedrijven. Door onszelf te ontwikkelen in het e-commerce platform, is ons doel het leveren van hoge kwaliteitsproducten en diensten naar onze klanten in een snelle en veilige manier, met de meest concurrerende prijzen in de markt. Met kantoren in Nederland, India en Marokko, zijn wij actief in 11 landen en verwachten wij dat het aantal zal blijven groeien in de toekomst.

Bij TresBizz hebben wij een hoop gepassioneerde jonge mensen in het team, die hun uiterste best doen om aan alle behoeften te voldoen van onze klanten. Onze internationale team helpt u met het vinden van de beste software oplossingen voor privé en/of zakelijk gebruik.

Wij bieden meer dan 300 producten en diensten aan van o.a. Microsoft, Xerox, Norton, Kaspersky. Ook bieden wij gratis installatie support. Mocht u enige problemen tegenkomen tijdens de installatie van uw software, dan staat onze supportteam klaar om u tijdens werkuren te helpen. Wij maken gebruik van een Live Chat die beschikbaar is op onze webpagina, waar onze support team klaar staat om al uw vragen te beantwoorden, dus aarzel niet en neem contact met ons op via de chat! Wij zijn beschikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00. vorige pagina
P.J. Oudeweg 1-8
1314 CH ALMERE
036-7410333
www.trezbizz.com

Media (1)

Media (1)

Actief in de regio's