home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Henri uw Kaasboer

Henri Boer

Henri Boer, ondernemer in hart en nieren is dit bedrijf midden in de crisis gestart en met succes. Als venter gestart, wat nog altijd zijn passie is en zal blijven. 

Henri en Henriette Boer zijn deze franchise formule in 2011 gestart waarmee ze met venters langs de deuren gaan. Naast kaas verkopen ze ook diepvriesproducten, zowel voor de zakelijke als particuliere markt. 

In Ens (Noordoostpolder) heeft het echtpaar een aantal jaren later een bakkerij overgenomen. Hierdoor kreeg het bedrijf een extra boost om het assortiment nog verder uit te breiden. Een van de wensen van Henri is om bij vele restaurants in deze regio ook hoofdzakelijk de ambachtelijke kaas en eventueel ook andere producten te mogen leveren.

Het motto van deze ondernemers: kwaliteit voorop, goede service, klantvriendelijk en vrijheid in keus naar de klant toe. Een open, eerlijke communicatie, zodat de klant weet wat ze aan ons hebben.

Vertrouwen van een klant moet je verdienen. Dat is de manier van werken en past ook uitstekend bij de formule van Ondernemers in Bedrijf. vorige pagina
Lijnbaanstraat 6
8271 AG IJsselmuiden
06-25344099

Actief in de regio's