home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

DSV Verzekeringen

Jan Sarink

DSV Verzekeringen is bij uitstek uw gesprekpartner wanneer het gaat om riskmanagement in het (groot) zakelijke segment. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren bij het tot stand komen van passende verzekeringstechnische oplossingen die voortvloeien uit het risicobeheer. Uw belang, als klant, staat hierbij altijd voorop.

In het bijzonder voor ondernemingen zal een onafhankelijk intermediair een sterk toegevoegde waarde hebben. Deze waarde komt vooral naar voren op het terrein van de toetsing van de door de verzekeraar te leveren combinatie van diensten en tarieven aan de reële verzekeringsbehoefte van de onderneming. Natuurlijk dienen bepaalde risico’s te worden afgedekt door middel van verzekeringsoplossingen; maar andere risico’s wellicht niet. Risico management en risico analyse gaan vooraf aan een verzekeringscontract.

Onafhankelijk, deskundigheid en ervaring; dit zijn de drie sleutelwoorden die de voorwaarden vormen om de toegevoegde waarde van het verzekeringsintermediair voor de betreffende onderneming ook daadwerkelijk inhoud te geven. Onafhankelijkheid impliceert heel concreet dat het intermediair op geen enkele wijze aan welke specifieke verzekeraar dan ook gebonden of verbonden is. Deskundigheid betekent niet alleen goed opgeleid, maar ook beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsmatige risico’s waaronder de werknemersverzekeringen (veelal collectieve contracten). vorige pagina
's-Gravelandseweg 69
1217 EJ Hilversum
035-7517951
www.dsv-insurance.nl/

Actief in de regio's