home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

ATMR Kantoorverandering

Harry Smit

Advies & Realisatie

Onze naam zegt het al. AtmR: Advies tot en met Realisatie. Met deze ontzorgende formule binnen de productgroepen, kantoor- en projectinrichting (alle inrichtingsvraagstukken), alle gebruik- en verbruiksartikelen ( kantoorbenodigdheden, koffie, relatiegeschenken, enz.) en documentsystemen (multifunctionals) , team van 22 specialisten met vestigingen in Elst (gld), Amersfoort en Doetinchem, zijn we sinds 2001 uitgegroeid tot een landelijke speler en regionaal marktleider.?

Verrassend & Vanzelfsprekend.

Ongestoord werken in een inspirerende werkomgeving met producten van een gewenste kwaliteit die beschikbaar zijn op het door u gewenste moment en middels ??n aanspreekpunt.. Dit uitgangspunt staat binnen de AtmR groep van ondernemingen centraal in ons dagelijks denken en handelen. Op een transparante manier, samen met toonaangevende partners, werken aan de door u ?gedefinieerde doelstelling, ?binnen de ?gewenste integrale kostprijs, zonder tegengestelde belangen, zit in de DNA van ons bedrijf. Door deze aanpak kunt u zich volledig ?toeleggen op uw kernactiviteit en leidt onze samenwerking tot echte toegevoegde waarde. Voor u verrassend, voor ons vanzelfsprekend!

Productiviteitsverhogend & Kostenverlagend?

AtmR draagt bij aan een sterke inkoopstructuur. Onze e-Procurement oplossingen zijn transparant en overzichtelijk. Dit ?doordachte bestelsysteem brengen een scheiding aan tussen inkoop en bestellen, zorgt ervoor dat u autorisaties kunt toekennen en ?het bestel- en afleverpunt dichter bij de gebruiker kunt leggen.

Kennis & Kunde.

Door ons team van 22 specialisten met verschillende competenties (gemiddeld ruim 15 jaar ervaring in de branche) biedt AtmR u kennis. Door deze jarenlange evaring en onze drang naar innovatie, ?zijn we ervan overtuigd u echt te kunnen helpen met het invullen van uw behoeft. Niet het product centraal stellen, maar het invullen van uw behoefte,en daardoor het overtreffen van uw verwachting, biedt ons continu?teit.

?"All for the Joy Of Working"

Practice what you preach. We nodigen u graag uit in ons " Experience Center " waar alles uit ?het hedendaagse werkproces harmonieus in elkaar overvloeit: van ontvangst -communiceren -inspireren - samenwerken en concentreren. We praten niet meer over werkplekken, maar plekken om te werken. Kortom; alles waardoor u medewerkers plezieriger en beter kunnen presteren.

Naast een bezoek, kunt u ook via onze website binnenkijken bij ??n van onze locaties in Elst: www.atmr.nl/binnen-kijken vorige pagina
Pascalweg 4
6662 NX Elst ( Gld)
06 301 262 80
www.atmr.nl

Actief in de regio's