home 088 - 54 375 00

nunspeet
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

vof Drost Administratieve Diensten

Wim Drost

Kennismaking
Mijn naam is Wim (Willem) Drost, geboren en tot  2004 wonend in Nunspeet. Thans wonend in Doornspijk samen met mijn vrouw en 2 dochters.  Ik heb ruim 25 jaar werkervaring opgedaan op diverse AA accountantskantoren in de regio.  Sinds 2008 als zelfstandig ondernemer werkzaam voor verschillende bedrijven in het MKB, zoals: transportbedrijf, schildersbedrijf, bouwbedrijf, garagebedrijf, diverse adviesburo's en ZZP-ers , mensendieck/fysiopraktijk, kortom zeer uiteenlopend.  Ik werk samen met enkele accountantskantoren voor wat betreft het uitbrengen van de jaarrekening en het indienen van de belastingaangiftes.  Door deze samenwerking heeft u de kwaliteit van een accountantskantoor maar betaalt u de tarieven van een administratiekantoor.

Wat kan ik voor u betekenen: Administratie :  Mijn dienstverlening op dit gebied is uiterst flexibel. U bepaalt namelijk zelf welk deel van de administratie u uitbesteedt en wat u eventueel zelf doet.  Is er voldoende tijd en boekhoudkundige kennis binnen uw bedrijf aanwezig kunt u volstaan met mij in te schakelen voor alleen de jaarrekening en eventuele tussentijdse cijfers en controle op loon-/ omzetbelasting.  Ook kunt u de volledige administratie van uw bedrijf door mij laten verzorgen.

Belastingen:  
Mijn streven is dat u , binnen de grenzen van de fiscale wetgeving , niet teveel belasting betaalt en ik kan u helpen problemen te voorkomen door het voeren van een goede administratie en het indienen van een juiste aangifte.  

Mijn mogelijk aandeel in uw fiscale zaken:
Verzorgen van aangiftes Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting en Omzetbelasting . 
Interim:  
Tevens is een van mijn activiteiten het op interim-basis verrichten van administratieve diensten zoals hierboven beschreven voor bedrijven die zelf onvoldoende kennis of personeel  in huis hebben of niet in dienst willen nemen.   Ik ben vrij flexibel in mijn planning en kan op korte termijn beschikbaar zijn voor tijdelijke opdrachten.  
Tot slot:  
Graag wil ik in een veelal informele sfeer  mijn diensten zoals  hierboven beschreven  bij u op uw bedrijfskantoor of thuis op mijn eigen kantoor uitvoeren.  Dit alles tegen een vaste prijsafspraak of op uurbasis en eventuele reiskosten.   vorige pagina
Meelzolder 14
8071 TD Nunspeet
625491402

Actief in de regio's