home 088 - 54 375 00

nunspeet
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Delicio Kookstudio| Catering

Michiel Waterman

Wat is jullie concept?
Het is onze passie om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Dat is de rode draad in al onze activiteiten. Delicio is al sinds 1997 actief als kookstudio en catering bedrijf. Ons bevlogen team combineert de charme van een familie bedrijf met mogelijkheden van een professionele organisatie. We organiseren evenementen zoals bedrijfsuitjes, teambuildingsdagen, en andere interessante trainingsdagen voor groepen van 10 tot wel 1000 mensen. Uiteraard reageren wij op hierbij op de vraag uit de markt. Maar proberen daar ook iets aan toe te voegen. We maken onze opdrachtgevers vooral bewust van de 'waarom' binnen hun aanvraag. Als je dat weet, is het hoe en wat van de praktische uitvoer niet alleen efficiënter maar krijg je ook meer rendement.

Wat is de leukste opdracht die je ooit gedaan hebt?

Voor mij is een event geslaagd als de verbinding voorop staat, als dat goed werkt geeft mij dat een kick.

Wie is Michiel Waterman?
Ik ben Michiel Waterman, geboren in 1967 en woonachtig in Nunspeet. Ik doe mijn werk op dezelfde manier zoals ik in het leven sta. Werken en leven van uit wederzijds vertrouwen. Dat is dan ook mijn vertrekpunt in een zakelijke relatie. In mijn vrije tijd geniet ik van de leuke dingen in het leven zoals naar de film gaan, tennissen, reizen en eten.

Qua opleiding heb ik de hotelschool gedaan waarna ik in binnen- en buitenland een hotelmanagement carrière heb ontwikkeld. Onder andere de Verenigde Staten. Het motto is daar big, bigger, biggest. Dat begon mij tegen te staan. Ik ben mij toen gaan afvragen: Waarom doe ik wat ik doe? Het is mijn passie om dichtbij mensen te staan en omstandigheden te creëren waar men kan excelleren. Samen van één plus één drie maken. Ik ben dat in Nederland gaan toepassen en samen met mijn vrouw zijn we Delicio gestart. 'Onze basis is dat wij geloven in verse ingrediënten, creatieve ideeën, gastvrije service en aandacht voor detail. Wij geloven dat als je onze gasten centraal zet en de basis nooit vergeet, het feest beter wordt en de mensen blijer. Wij werken graag samen met opdrachtgevers die ook blij willen worden.'

In welk opzicht verandert de markt?
Ik zit nu een goede 25 jaar in het vak en vroeger kon je spreken over bepaalde segmenten. Tegenwoordig is het een lappendeken van allerlei niches. Je merkt dat de markt heel divers is geworden. Het is daarom erg belangrijk om te luisteren naar je opdrachtgever en vervolgens maatwerk te bieden op basis van specialistische kennis. Hoe ziet jouw werkdag eruit? Mijn dag begint vaak rond 9.00 uur. Ik begin dan met het beantwoorden van mijn email en doe ik wat administratief werk. In het begin van de middag doe ik vaak operationeel werk zoals de inkoop. Daarna heb ik doorgaans vergaderingen, afspraken of netwerkactiviteiten. In de avonden gaat mijn aandacht ook uit naar het begeleiden van groepen en evenementen.

Wat is jouw ambitie?
Mijn doelstelling voor 2016 is kennis delen en krachten bundelen. Een ander laten excelleren, zonder er zelf beter van te worden. Als je deelt met de mensen om je heen zonder direct wat terug te verwachten, ontstaat er binnen je netwerk een positieve synergie waar iedereen beter van wordt. vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's