Over Kim Stein 

Mijn naam is Kim Stein en op deze pagina laat ik je een stukje van mijn leven zien. Regelmatig krijg ik de vraag van leden wat mijn achtergrond precies is.

Ik weet véél van veel, maar niet alles van iets. Naast dat ik verschillende opleidingen en cursussen heb gedaan, lees ik onafgebroken. Van artikelen tot boeken in de meest variërende onderwerpen. Een kleine greep uit mijn interesses: neuromarketing, online marketing, psychologie, voeding, communicatie, ICT. Tegenwoordig begin ik ook aan het gemak van podcasts en video’s te wennen, dus ook daar steek ik leuke dingen op. Ik probeer al deze kennis te combineren in mijn werkzaamheden als ondernemer. Alles wat ik doe heeft een gemeenschappelijke deler: een leuker leven creëren. Want hé, je leeft maar één keer. Denk ik 😉

Ondernemers in Bedrijf

Mijn grootste dagbesteding is Ondernemers in Bedrijf. Je bent op deze website, dus ik hoop dat je inmiddels weet wat Ondernemers in Bedrijf is. We zijn een netwerkclub die ondernemers de gelegenheid geeft om met andere ondernemers in hun regio in contact te komen op een laagdrempelige, informele en effectieve manier.

Op 1 januari 2020 heb ik deze 10-jarige netwerkclub overgenomen van Chanti Janssen. Zij wilde zich graag verder gaan ontwikkelen op andere gebieden dan het ondernemerschap en koos een ander pad. Haar keuze gaf mij nieuwe opties. In Ondernemers in Bedrijf kan ik nagenoeg al (!) mijn interesses kwijt en dat maakt het fantastisch om verder uit te bouwen. Daarnaast geef ik andere ondernemers handvatten om verder te groeien, mooie samenwerkingen te bewerkstelligen en inspiratie om te bloeien. Een mooiere onderneming kan ík me nu eigenlijk niet voorstellen.

Online marketing

Vanuit mijn studie HBO Communication & Multimedia Design – nadat ik eerst de PABO had geprobeerd – rolde ik in het vak van online marketeer. Dat stond toen in de kinderschoenen en in ruim 10 jaar heb ik alle mogelijke specialisaties van dat vak gezien, uitgevoerd en aangestuurd. Zo nu en dan neem ik nog een tijdelijk onlinemarketingproject aan omdat ik het leuk vind om ondernemers verder te helpen om hun bedrijf te laten groeien. Vooral bedrijven met een missie die aan een mooiere wereld bijdragen vind ik heerlijk om aan mee te werken. Stiekem ben ik een filantroop.

De kracht van samenwerken

Over de kracht van samenwerken kan ik honderden anekdotes vertellen. Ik kan vertellen hoe twee concurrenten elkaar vonden en samen een bedrijf opstartten omdat ze elkaar in hun kwaliteiten versterkten maar allebei een andere doelgroep bleken te hebben.

Ik kan vertellen hoe het vinden van een gelijkgestemde ondernemer jouw energie opeens ongekend kan aanwakkeren.

Of ik vertel je dat jouw bedrijf met de expertise van een ander opeens explosief kan groeien zodat je team in no-time uitgebreid wordt van 15 naar 120 medewerkers.

Allemaal waargebeurd.

De verhalen ken ik allemaal, maar om die kracht in één stukje tekst tot z’n recht te laten komen lukt me niet. Nog niet. Misschien ooit, als ik aan m’n pensioen toe ben. Voor nu hoop ik je te verwelkomen bij Ondernemers in Bedrijf, samen met al onze leden krijg jij een nieuwe voedingsbodem om (verder) te groeien. 

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.