home 088 - 54 375 00

kampen
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Impact

Hans Vermeer

IMpact: de uitvoerder van de Participatiewet

IMpact is dé uitvoerder voor de gemeenten Kampen en Dronten van de Participatiewet, inclusief de Wet Sociale Werkvoorziening. Als arbeidstoeleider geeft IMpact maatschappelijk invulling geeft aan het hele scala rond arbeidsontwikkeling en -begeleiding in de regio Kampen en Dronten. Het is de kracht van IMpact mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de gewenste arbeidsvaardigheden te leren, aan het werk te helpen én ze in het werk te begeleiden. Onze kennis van jobcarving en -coaching en de Sociale Zekerheid komt daarbij goed van pas. Om dit mogelijk te maken werkt IMpact samen met partners, zoals de gemeenten Kampen en Dronten, het UWV, scholen, zorginstellingen en het bedrijfsleven.

Neem contact op met IMpact wanneer u op zoek bent naar gemotiveerde medewerkers. Of wanneer u (tijdelijk) werk heeft, maar niet de ruimte en/of mensen om het uit te voeren. IMpact kan u werk uit handen nemen op tal van gebieden. Van productiewerk, groenonderhoud, in- en verpakken van materialen tot complexere technische montage.

U bent ook bij IMpact aan het juiste adres wanneer de samenwerking tussen u en uw medewerker niet loopt zoals u het zou willen en u zich afvraagt hoe verder. Laat het ons weten en wij helpen u het werk mogelijk te maken! vorige pagina
Gildestraat 1
8263 AH Kampen
038-3315944
www.impact.nl

Actief in de regio's