home 088 - 54 375 00

kampen
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Impact Kampen

Verbinden van mensen | Speeddate

Dinsdag 1 oktober 2019


We zijn op dinsdag 1 oktober te gast bij Impact Kampen. Net als wij hebben zij als doel het verbinden van mensen. Martijn Nas, een gids die werkt met MapsTell,†leidt ons deze avond rond in de Wereld van Verschil. Ga je ook mee op deze interactieve reis?

Iedereen is anders.
Om de verschillen tussen mensen inzichtelijk te maken en om te leren hoe we juist met deze verschillen om kunnen gaan (op de werkvloer of privť) heeft MapsTell de Wereld van Verschil gecreŽerd. Een landkaart, waarop jouw gedragsstijl duidelijk wordt. Waarop alle rivieren, plaatsen en bergen je meer vertellen over je eigenschappen, valkuilen en interactie met anderen.

Waar & wanneer?
Datum: Dinsdag 1 oktober
Tijd: 19.00 - 22.00 uur
Locatie: IMpact Kampen, Gildestraat 1in Kampen

Programma
19.00-19.30 uur Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
19.30-19.45 uur Welkomstwoord Ondernemers in Bedrijf en Miranda van der Wolf van IMpact Kampen
19.45- 20.00 uur Introductie van Martijn Nas over MapsTell
20.00-21.00 uur Interactieve sessie
21.00- 22.00 uur Napraten en netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Aanmelden voor deze interactieve reis kan hier ->

IMpact is dť maatschappelijke werkgever van de regio. Zij begeleiden, ontwikkelen, plaatsen en creŽren werk voor inwoners van de gemeenten Kampen en Dronten.

Ze zijn er voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor hen en met hen zijn we steeds op zoek naar de best passende en kortste weg naar werk binnen en buiten de deuren van IMpact. Zij doen dit enerzijds door het aanbieden van beschutte werkplekken. En anderzijds richten zij zich op het opzetten en onderhouden van samenwerkingsbanden met lokale en maatschappelijke ondernemers zodat zij samen iedereen een passende werkplek kunnen bieden.

IMpact biedt ondernemers een sterk netwerk dat zich inzet voor maatschappelijke doelen. Hierbij ligt de focus op het ontwikkelen van arbeidsvaardigheden en daarmee, voor de werkzoekende, een goede startkwalificatie voor de arbeidsmarkt.

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Andere events

Een avond vol spanning
Dinsdag 5 november 2019 We hebben dinsdag 5 november een event met een beetje spanning!Ga jij mee naar de Escape Room van Johan Post; The Great Escape?†Wa...
Boetiekhotel Kampen
Donderdag 19 december 2019 We sluiten het netwerkjaar van Kampen in Bedrijf af bij het Boetiekhotel Kampen. Gelegen op een schitterende locatie aan de rivier...
bekijk alle evenementen

Actief in de regio's