home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Het Reklamehuis

Willem Bosch

Wat is Het Reklamehuis?
Zo, zegt Willem, worden alle vragen zo ingewikkeld? Haha? ja de werkzaamheden binnen Het Reklamehuis zijn lastig te omvatten want wat doe ik niet? Ik produceer visuele reclame zoals banners, gevel- en autoreclame, promotiemateriaal, reclameborden, grootformaat drukwerk en vlaggen. Maar ook voor drukwerk zoals briefpapier, kaartjes en flyers kun je bij mij terecht. De vormgeving verzorg ik ook waar nodig, maar meestal wordt dat aangeleverd. De hoofdzaak bij Het Reklamehuis is het omzetten van beeld naar realiteit.

Hoe is Het Reklamehuis ontstaan?
Vanuit een hobby. Mijn vader was producent van een ponsmachine bedoeld voor de reclame-industrie. Die had eigenlijk voor de gein een snijplotter geruild met een van zijn machines. Daarmee ben ik op mijn 15de begonnen met het snijden van namen en kleine teksten voor familie en vrienden. Al gauw kwam ik erachter dat dit een eervolle maar vooral leuke bezigheid is en ben er sindsdien actief mee door gegaan. Eerst nog gewerkt bij mijn vader in het bedrijf. Daarna nog verschillende werkgevers doorlopen en later op mijn 26ste als zelfstandig ondernemer begonnen.

Het gezicht achter Het Reklamehuis?
Dat is Willem. Samenwonend en trotse vader van een zoon. "Ik ben een eenmansbedrijf waardoor ik korte lijntjes kan hanteren en snel kan handelen. Ik heb hierdoor een goed overzicht van de werkzaamheden en hoef niet te stressen wanneer zich minder werk aandient. Op sommige momenten ben ik van mening dat personeel erg handig zou zijn, dan is voor mij op dit moment de eerste optie iemand inhuren".

Waar onderscheid jij je in?
Kwaliteit, service en bereikbaarheid. Mijn streven is openheid en vriendelijkheid, een goed advies en mee denken in de wensen van de klant. Met deze combinatie moet het zeker lukken.

Wat is je werkgebied?
Voornamelijk gemeente Berkelland en Bronkhorst. Een enkele klant valt buiten dat gebied.

Kun je meer werk gebruiken?
Ik zou het leuk vinden Het Reklamehuis uit te breiden met 3 of 4 man (of vrouw) om samen een gezond bedrijf te onderhouden. Meer werk is dus altijd welkom. Het moet niet ten koste gaan van de kwaliteit, zolang die gewaarborgd blijft sta ik overal voor open.

Meer samenwerking nodig?
De meeste ondernemers in Berkelland ken ik wel, maar klantenbinding is ontzettend belangrijk. Door samenwerking en de factor gunnen kunnen we elkaar goed ondersteunen in de regio.

Berkelland in Bedrijf?
Goed bezig, goede onderneming, actief en modern!

Uitwisseling met Lochem in Bedrijf?
Interessant, daarmee kan ik o.a. mijn netwerk en werkgebied uitbreiden. Dat kan ook voor andere ondernemers van toepassing zijn.

Wil je meer weten over het Reklamehuis of vrijblijvend goed advies? Kijk op www.hetreklamehuis.nl of bel naar Willem Bosch via telefoonnummer 0573-461330

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's