home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Peter Visser

Stichting Kanjer Wens

Wat doet Stichting Kanjer Wens?
Stichting Kanjer Wens zet zich in om wensen te vervullen van ernstig zieke kinderen of kinderen met een ernstige chronische aandoening!

Waar onderscheidt dit goede doel zich in ten opzichte van andere goede doelen?
Stichting Kanjer Wens richt zich niet alleen op kinderen die levensbedreigend of terminaal ziek zijn, maar ook kinderen die ernstig ziek zijn. Bijvoorbeeld een 11-jarig kindje dat geboren is met een open ruggetje, intussen al bijna 60 operaties ondergaan heeft. Elke operatie is bijna levensbedreigend maar toch komt hij niet in aanmerking voor een wensdag bij andere organisaties, bij ons dus wel.

Verder is het mogelijk wanneer een kind al meerdere jaren ziek is, om na een aantal jaren wederom een nieuwe aanvraag te doen.

Wat betekent de CBF-erkenning voor jullie?
Veel, vooral naar donateurs, sponsors en bedrijven is dit een erkenning die aangeeft dat wij verantwoord met de binnengekomen financi?n omgaan, zo weet men dat elke gedoneerde euro ook daadwerkelijk gebruikt wordt voor de stichting.

Wat kunnen ondernemers voor jullie betekenen?
Ondernemers kunnen ons helpen door in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een bijdrage te leveren aan een mooi maatschappelijk doel. Dit kan sponsoring in natura zijn maar ook financieel natuurlijk. Het is zelfs ?mogelijk als bedrijf om een wens te adopteren.

Welke wensen komen dankzij jullie in vervulling?
Al onze wensen zijn heel divers. Wij hebben ontmoetingen met bekende Nederlanders zoals o.a. Marco Borsato, Armin van Buuren, Guus Meeuwis, ontmoetingen met bekende YouTubers als o.a. Ties, StukTV, Yaraski, SMOARE, Bibi, Clonny Games georganiseerd. Maar ook veel ?doe?-wensen zoals uit een vliegtuig springen, in een Apache Helikopter zitten, een dag prinses zijn, Brandweerman Sam mogen zijn, zwemmen met dolfijnen in Portugal.

Hoe kunnen ondernemers met jullie in contact komen?
Via de telefoon, ik ben altijd bereikbaar via kantoor 036-7470008 maar uiteraard ook via de e-mail informatie@kanjerwens.nl of via Social Media.

?

?

?

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's