home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Smart Shirt Company

Roel Hamilton

Nieuw: The Shirt Kitchen in Almere 

Het creëren van je eigen maatshirt is geen sinecure. De keuzes zijn eindeloos. “Chef” Roel Hamilton helpt je in zijn keuken met het ontwerpen van je shirt door alle ingrediënten samen met jou goed te combineren. Het moet ook een feestje zijn dit te doen! Want samen met hem maak eigenlijk je “eigen unieke merk”!  

Roel Hamilton, “Master Chef” van de The Shirt Kitchen, gebruikt zijn jarenlange ervaring om samen met jou het kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle gerecht te maken. 

 

Interviewvragen 

 

Roel Hamilton, “Master Chef” van de The Shirt Kitchen, gebruikt zijn jarenlange ervaring om samen met jou het kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle gerecht te maken. Zoals het een waardig chef betaamt, werkt hij alleen met het beste materialen en ingrediënten. Roel werkt al 35 jaar in de kledingbranche en doet zijn vak met passie. “Met enthousiaste mensen werken, vind ik inspirerend en nieuwe uitdagingen aangaan fascinerend!”  

 

Wat is en wat doet de Smart Shirt Company?  

“Smart Shirt Company is een shirtbedrijf dat Private label- en Corporate Fashion kleding ontwikkelt en produceert in het midden en hoge segment van de markt. Daarnaast heeft Smart Shirt Company een eigen shirt label OX4D en sinds kort hebben we een ‘bold new concept’ ontwikkeld: The Shirt Kitchen; dé plek waar ik samen met “mijn Shirt-Maten”, mijn vrienden, relaties en mensen uit mijn netwerk, maatshirts, maatpakken en colberts maak. De “Kant & Klaar” shirts onder de naam OX4D zijn direct beschikbaar. Daarnaast werk ik op dit moment hard aan het uitbreiden van mijn netwerk.” 
 

Waarom doe je wat je doet?   

Er komt een grote glimlach op het gezicht van Roel. “Omdat ik mijn vak zo ontzettend leuk vind. Werken met klanten en met mijn ‘Shirt Maten’ is genieten.” 

 
Hoe ben je hier bij de Smart Shirt Company terecht gekomen?  

“Smart Shirt Company heb ik samen met mijn vrouw opgericht, nadat wij ons vorige bedrijf aan onze partner hadden overgedragen.” 
 

Wat is je droom?  

Roel vormt zijn gezin met zijn vrouw Cécile en zijn zonen Roderick en Laurence, welke zijn grootste geluk zijn. “Gezondheid voor mij en mijn gezin vind ik dan ook het allerbelangrijkste.” 

Roel vervolgt zijn verhaal “Mijn droom op het zakelijke gebied is het nieuwe concept ‘The Shirt Kitchen’ verder ontwikkelen en uitbouwen. Het is ons doel om Affordable Luxury Fashion te kunnen blijven maken voor elke gelegenheid; business, leisure of special events!” 

 
Wat is je favoriete vrijetijdsbesteding?  

“Tijd doorbrengen met mijn gezin, familie en vrienden. Heerlijk genieten van de vele prachtige plekken in onze omgeving en vervolgens van een heerlijke lunch op een mooi terras. En af te toe een lekker potje golfen.” 
 
Heb je een ondernemers tip?  

“Volg je hart.” Roel klinkt stellig “Weten wat je kunt, maar bovenal weten, wat je niet moet doen.” 
 

Waar sta je volgend jaar als ondernemer?  

“Ik hoop dat ik dan The Shirt Kitchen goed genoeg getest en doorontwikkeld heb, om het verder in het land een kans te geven.” 
 

Wat is het allerleukste aan je vak?  
Roel’s ogen beginnen weer te glimmen “Het leukste aan mijn vak? Het is een combinatie van vele dingen: afwisseling, dynamiek en mooie kleding maken. Maar ook het reizen; het bezoeken van beurzen, producties en het winkelen in de grote steden in Europa en daarbuiten om inspiratie op te doen. Dit zijn allemaal positieve en inspireerde bijkomstigheden die het allemaal nog leuker maken!” 

 

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's