home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Kab Accountants

Peter van der Hoeven

Vertel eens iets meer over jezelf; wie ben je, waar kom je vandaan?
Ik ben Peter van der Hoeven, liefhebbende partner van Suzanne Koster en trotse vader van Daan en Babet. Ik ben geboren in Arnhem, opgegroeid en Elst, maar woon inmiddels al mijn halve leven in Zutphen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Mijn werkdag begin rond 7.30 uur. Na het afhandelen van de mails verdiep ik mij weer in een van de onderhanden adviesopdrachten. Een werkdag loopt vaak anders dan gepland, omdat er nog wel eens klanten spontaan langskomen met een vraag en er veel overleg tussendoor is met collega's. Dit maakt het werk afwisselend.

Waar word jij door gedreven in je werk?

Ondernemers zijn gepassioneerd. Met diezelfde passie pak ik samen met mijn klanten zaken doelgericht op, waarbij ik mijn kennis en expertise optimaal inzet. Ik vind het een uitdaging om mijn klanten toekomstperspectief te bieden, te helpen hun ambities waar te maken. Als fiscalist is er niets mooiers om samen met mijn klant te komen tot een tot een optimale fiscale positie. Ik laat mijn klant zien en voelen wat ik als professional constateer en maak mijn klant bewust dat actie nodig is zonder de emotionele argumenten van mijn klanten uit het oog te verliezen.

Waar ben jij het meest trots op?

Ik ben er trots op, dat ik goed kan luisteren en in staat ben een goede vertrouwensrelatie met mijn klanten op te bouwen.

Wat zijn je karaktereigenschappen?
Ik ben betrokken, ondernemend en verbindend.

Wat is je favoriete vrijetijdsbesteding?
Ik ben een biotuinder, een natuurmens een kookprins een ambachtsbewonderaar maar vooral ook een bourgondiër.

Wat is je droom?
Zelfvoorzienend zijn in een verbouwd boerderijtje. vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's