home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

MVO Solutions BV

Erwin van Bree, ??n van de directeuren van MVO solutions.
? Waar staat jullie bedrijfsnaam voor? "MVO solutions, staat voor Maatschappelijk, Verantwoord, Ondernemen en alles wat daarop van toepassing is. Met name voor Personeel en Organisatie. Wij richten ons op langdurige opdrachten en scholingsprogramma's voor langdurig werkelozen. Alles gericht op duurzaamheid. We zijn bekend geworden met diverse ?social return projecten door geheel Nederland. Het gaat veelal om projecten binnen de: bouw, techniek, weg- en waterbouw.
? Wat bied Winterswijk jou?? "Mijn thuis en mijn klantenkring."
? Wat zou jij graag bij een klant willen bereiken? "Een duurzame relatie."
? Hoe ziet jouw ideale werkdag eruit? "Ik vind sfeer heel belangrijk, fijne collega's, en het behalen van mijn doelstellingen."
? Met wie werk je graag samen? "Met serieuze klanten, niet alleen gericht op winst bejag. Hetzelfde gedachtegoed vind ik belangrijk in samenwerken."
? Welk boek fascineert jou? "HHhH, een acroniem voor: Himmlers Hirn hei?t Heydrich. Ik lees vooral thrillers en biografie?n."
? Wat is jouw levensmotto?? "Genieten van het leven, het duurt maar even. Het zo aangenaam mogelijk te maken en te genieten van mijn dochters, vrouw en hond".
? Hou je eigenlijk van netwerken?? "Ja, leuk om idee?n te delen en potenti?le opdrachtgevers te ontmoeten".
? Wie is jouw grote voorbeeld? "Ik heb niet 1 voorbeeld. Sommige gedachten spreken mij wel aan en die gebruik ik ook wel in mijn werk".
? Waar sta jij over 5 jaar? "Dan hebben wij hier een heel mooi bedrijf staan, een bekendheid en een begrip in de markt." ? ? vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's