home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Kasteel Rosendael

Maak kennis met Kasteel Rosendael

Kasteel & park Rosendael, vol verhalen!
Kasteel Rosendael in Rozendaal bij Arnhem neemt je terug naar de tijd dat de graven en hertogen van Gelre er ruim 200 jaar verbleven. Gelegen in een uitgestrekt landschapspark, biedt het een decor waar jouw medewerkers of klanten nog lang over zullen napraten.

Culinaire mogelijkheden
In de historisch ingerichte vertrekken in het kasteel kun je een vergadering, brainstormsessie of andere bijeenkomst houden. De Oranjerie met prachtig uitzicht op de rozentuin en het kasteel verzorgt lunches, borrels, recepties, diners, een congres of feest. Huiscateraar VHL catering maakt graag een voorstel op maat voor jou.

Ontdek kasteel & park
Een mooie aanvulling op jouw programma is een (thema)rondleiding door het kasteel. Het landschapspark met slingerende paden, de Bedriegertjes, schelpengalerij en bijzondere struiken en bomen leent zich voor (sportieve) activiteiten, een ontspannen wandeling of interessante (thema)rondleiding.

Kasteel & park Rosendael biedt de leden van Ondernemers in Bedrijf een relatiekorting aan van 20% op de locatiehuur. Plan in 2019 jouw workshop, vergadering en/of bedrijfsuitje in een inspirerende, groene omgeving vol verhalen!

Met jouw bezoek draag je direct een steentje bij aan het mooi en leef­baar houden van de Gelderse natuur en de cultuurhistorie, voor nu en in de toekomst!

Informatie: kastelen@glk.nl -  www.glk.nl/kastelen - Nicole Goossen

vorige pagina

Andere interviews...

Media (3)

Actief in de regio's