home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Geldersch Landschap en Kasteelen

Kerstactie


Op zoek naar een uniek geschenk voor jullie relaties en/of medewerkers als bedankje voor de samenwerking en inzet van afgelopen jaar? Mogen wij jullie dan namens de 7 voor publiek opengestelde kastelen van Geldersch Landschap & Kasteelen een aantrekkelijk aanbod doen!

Geef een entreeticket voor een bezoek aan een kasteel naar keuze. Aardig als extra item voor in het kerstpakket of als attentie bij de salarisstrook. Je koopt tickets tegen een sterk gereduceerde prijs van € 5,00 per ticket (excl. BTW). Dit is op een aantal kastelen een voordeel van meer dan 50%!

Geniet en beleef één van de 7 pareltjes in Gelderland:
Kasteel Ammersoyen te Ammerzoden
Kasteel Cannenburch te Vaassen
Kasteel Doorwerth te Doorwerth
Kasteel Hernen te Hernen
Kasteel Rosendael te Rozendaal
Huis Verwolde te Laren (GLD)
Huis Zypendaal (foto) te Arnhem

De 7 kastelen gelegen in Gelderland hebben ieder een eigen karakter en uitstraling. Van stoer en middeleeuws tot chique en stijlvol. Een bezoek aan een kasteel is een belevenis voor jong en oud. De minimale afname is 25 tickets en deze zijn te bestellen t/m 1 december 2019. De geldigheid van de tickets is tot en met december 2020. Met het afnemen van deze tickets dragen jullie direct een steentje bij aan het mooi en leefbaar houden van de Gelderse natuur en de cultuurhistorie, voor nu en in de toekomst!

Ook voor interesse in het houden van zakelijke activiteiten op één van onze 7 kastelen zoals lezingen, vergaderingen, recepties of een bedrijfsfeest staan wij jullie graag te woord. Voor meer informatie over bovenstaand aanbod kun je contact met ons opnemen via ons emailadres kastelen@glk.nl of bellen met 026 -355 25 28. Jullie zijn vrij deze aanbieding door te sturen aan eigen relaties!

Wij zien jullie reactie graag tegemoet en wensen jullie alvast een feestelijke decembermaand!

Met vriendelijke groet namens, Geldersch Landschap & Kasteelen

Nicole Goossen Exploitatie & PR 7 kastelen
Kitty Cloo Kasteelbeheerder Kasteel & Park Rosendael

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's