home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Iets anders makelaars

Kees Ritmeerster

Iets Anders makelaars is een nieuw makelaarskantoor met doorgewinterde makelaars. De focus ligt op huizen verkopen, maar met een iets andere kijk op de makelaardij in de Achterhoek ("hoezo krimpregio?"). Nuchter en uitermate betrokken. Er wordt bewust gekozen voor een iets andere aanvliegroute en er wordt samengewerkt met specialisten op woon en financieringsgebied. De makelaar van tegenwoordig is meer een coach op woongebied.  

 

Wie is Kees Ritmeester? 

Vrolijk en opgewekt begint Kees zijn verhaal “Ik ben een ondernemende, oplossingsgerichte peoplemanager die graag mensen steunt, inspireert, motiveert en laat samenwerken. Ik geniet van humor, ben extravert, assertief en heb vernieuwingskracht.” 

 

Hoe ben je ooit in het ondernemerschap gerold?  
“Na een burn-out werd het eindelijk tijd om deze stap te zetten. Eigenlijk wilde ik dit al heel lang, maar er was altijd een reden om het niet te doen. Achteraf gezien had ik dit al veel eerder moeten doen.” 

 

Waarmee onderscheid je jezelf? 
“De makelaar van tegenwoordig is meer een coach op woongebied. Een scherp oog voor kansen en prikkelende marketing en communicatie maakt hierbij het verschil. Hierdoor zorg ik dat een creatief idee een nuttig doel kan dienen.” 

 
Wat is je toekomstvisie? Waar staan jullie over 5 jaar? 
“We bouwen rustig verder in de diepte. Het hoeft niet snel en groot, liever gestaag en goed. Wellicht is er over 5 jaar wel een franchiseconcept!” 

 
Doe je veel aan netwerken? 
Kees begint te lachen “Ons werk is netwerken! Dus het antwoord op deze vraag is overduidelijk ja!” 

 
Waarom ben je lid geworden bij Winterswijk in Bedrijf? 
“Winterswijk in Bedrijf spreekt mij erg aan. Het is een kleine, betrokken club, zonder opsmuk. Dit biedt mooie kansen om elkaar beter te leren kennen en business te genereren. Samen sta je sterker. ” 

 
Wie is jullie doelgroep?  
“Dat is een vrij brede doelgroep. Voor Iets Anders Makelaars  zijn verkopers en kopers van woningen in de Zuid Oost Achterhoek bij ons in goede handen.” 
 
Wat is je leukste opdracht? 

Kees denkt even diep na “Leukste opdracht? Dat vind ik erg lastig om te bepalen. Ik vind mijn werk in zijn algemeenheid gewoon leuk. De opdrachten wisselen per week, dat maakt dit werk zo divers!”

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's