home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Logistic Force

Johan Hilferink

Wie is Johan Hilferink?
Ik ben een 34 jarige man, getrouwd en samen hebben wij 2 kinderen. Geboren in Apeldoorn en daarna via diverse plaatsen teruggekomen in deze prachtige plaats. Een gepassioneerd transportman kun je mij zeker noemen. Ondanks een vooropleiding bouwkunde heb ik mijn passie gevonden in de transport. De snelheid, mentaliteit en de beleving van transport en warehouse is geweldig. 2 jaar geleden heb ik de kans en ruimte gehad om dit te gaan doen als ondernemer en partner binnen Logistic Force Apeldoorn B.V.. Een geweldig leuk product. Na jaren actief een hockeyer te zijn geweest is de beweging nu teruggebracht tot incidenteel golfen. Maar naast mijn werk haal ik vooral het plezier uit koken.

Wat is Logistic Force Apeldoorn? 
Logistic Force Apeldoorn is een partnervestiging binnen de logistic Force group. Wij werken vanuit Apeldoorn voor de regio’s Apeldoorn, Zwolle, Overijssel en Drenthe. Samen met onze andere vestigingen geven wij een landelijke dekking aan ons product en proberen heel Nederland ons groene gevoel te geven. Wij zorgen voor kwalitatief sterke krachten door onze productgroepen uitzenden, payroll, detachering, werving en selectie en opleiden. We werken met mensen en daarom werken wij altijd met de individu en maatwerk. Meerwaarde geven aan iedereen die met ons werkt.

Onze locaties zijn daarom altijd voorzien van een prettige ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over de mogelijkheden en wensen van iemand, zodat deze ook echt op de juiste plek terecht komt en met de juiste energie naar zijn werk gaat. Daarnaast beschikt Logistic Force Apeldoorn over een eigen leslokaal om te zorgen voor scholing, bijscholing en presentaties om medewerkers via ons zo maximaal mogelijk te begeleiden en beter te maken.

Hoe ben je hier bij Logistic Force Apeldoorn terecht gekomen? 
Voor de huidige regio werden partners gezocht met een bepaalde vakkennis binnen de transport en logistiek. Hiermee wil Logistic Force als groep zorgen voor de sterke branchekennis op de vestigingen.

Hierbij ben ik destijds benaderd en heb na een voorbereidingstraject samen met mijn compagnon Raymond Hooft de stap gemaakt. Samen zijn wij daarmee verantwoordelijk geworden voor Logistic Force Apeldoorn B.V.

Hoeveel vestigingen zijn er van Logistic Force?
Recentelijk is onze 16e ‘winkel’ geopend. Logistic Force is gestart vanuit Tilburg en is vooral in Brabant sterk vertegenwoordigd. Inmiddels zijn wij ook noordelijker in Alkmaar, Nieuwegein en uiteraard Apeldoorn aanwezig. Ook kennen wij nog de onderdelen LF recruitment, LF Academy en LF flex, deze zijn samengebracht in het huis van de logistiek in Tilburg, waar ook onze backoffice te vinden is.

Logistic Force heeft flinke ambitie om te groeien zien wij op jullie website. Hoe realiseren jullie deze doelen?
Vanuit ons DNA proberen wij te groeien door onze aanpak ‘delen is vermenigvuldigen’. Niet alleen in het partnerschap, maar ook in kennisdeling ondersteunen wij elkaar. Doordat het ondernemerschap laag in de organisatie zit kunnen we snel beslissingen nemen, schakelen en blijven we ook altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, kansen en uitdagingen. Elke dag weer het maximale uit onszelf halen en vasthouden aan onze kwaliteit zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers ons weten te vinden en blijven vinden.

Wat motiveert jou? 
Elke dag met de instelling naar het werk kunnen rijden, zoals de meeste naar huis rijden. Dan heb ik de juiste mensen en bedrijven met elkaar in contact gebracht en de kandidaten op de juiste manier begeleid. Dat geeft enorm veel energie. 


Wat is je favoriete vrijetijdsbesteding?
Barbecueën en heerlijk met vrienden formule 1 kijken. Doe maar!

Heb je een ondernemerstip?
 
Vaar niet op angst, maar op de kansen.

Waar sta je volgend jaar als ondernemer?
 
We zijn druk bezig onze positie in de regio te versterken. We willen dit vorm geven door een extra locatie te openen om dichter bij onze doelgroep en contacten te zitten.

Wat is je passie?
 
Mijn passie is transport en de ontwikkeling in deze markt. Iedere dag ben ik weer dankbaar dat ik in deze schitterende branche een bijdrage heb.

 

 

 

 

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's