home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Rian Haarhuis

Kasteel Cannenburch

In gesprek met Rian Haarhuis..

Wat is jouw rol binnen Geldersche Kasteelen? 
Ik ben manager van kasteel Cannenburch in Vaassen (net boven Apeldoorn)

Hoe gaat het met Kasteel Cannenburch?
De organisatie staat stevig en we hebben een geweldig team betrokken vrijwilligers die het mogelijk maakt om de deuren te kunnen openen. Afgelopen jaar hebben we ons vooral gericht op het verbeteren van de kwaliteit en het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten voor onze gasten.

Omschrijf jezelf in 3 woorden:
Energiek, creatief en concreet

 

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?
Om 8.00 uur loop ik naar het kasteel dat nog in de mist gehuld is. Het is er heerlijk rustig totdat iedereen om 9.00 uur binnen komt (collega’s, gasten, housekeeping, onderhoud, schoonmaak, bedrijven) en loopt een dag nooit meer zoals je van te voren hebt gepland. Kasteelmanagers zijn duizendpoten. Werkzaamheden variëren van aanmaken inkoopverplichtingen tot gebiedsontwikkeling en van opmaak media uitingen tot ontwikkeling meerjarig evenementenprogramma. De sportschool heb ik na 1 jaar werken op Cannenburch opgezegd.

 

Waarom is netwerken belangrijk?
Om regelmatig uit je eigen bubbel te stappen om weer objectief of door andere ogen naar de locatie te kunnen kijken. Ik vind het inspirerend om te horen hoe anderen werken of leiding geven ongeacht welke sector. Daarnaast is het relativerend om te ontdekken dat ook de grootste of meest bekende organisaties tegen bepaalde punten oplopen.

 

Waar kun je jou voor wakker maken?
Het ontbijt. Ik heb altijd trek.

 

 

 

Foto: Hans van der Vlekkert

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's