home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Wouter Westdijk

Reuvershoeve

Reuvershoeve in Brummen – Authentiek, ambachtelijk én modern
Als jongen staat Wouter Westdijk al bij zijn vader in de keuken van Pannekoekhuis Strijland in Rheden. De liefde voor de horeca groeit in de keuken en in de bediening. Als kind wist hij al: dit wil ik later ook. Hij volgt de Hotelschool en doet ervaring op in verschillende horeca-ondernemingen. In april 2014 opent Wouter samen met zijn broer Martijn Reuvershoeve in Brummen.

Reuvershoeve is een nieuw pand, dat de historische plek eert. De oude boerderij Dijkzicht werd gesloopt en de nieuwe hoeve verrees. “Het is een mooie mix van oud een nieuw”, vertelt Wouter. “Je herkent de authentieke boerderij, maar bij de inrichting zie je ook moderne elementen.” Die mix van oud en nieuw komt overal terug, ook in het aanbod van Reuvershoeve en op de menukaart.

Ambacht en a la carte
Wouter zet de pannenkoekentraditie van zijn familie voort bij Reuvershoeve, waar op ambachtelijke wijze pannenkoeken in de koekenpan worden gebakken, met beslag ‘naar grootmoeders recept’. Maar een ‘standaard pannenkoekenboerderij’ is Reuvershoeve niet. “We hebben een a la carte-kaart met mooie gerechten, maar we kunnen ook buffetten en hapjes bereiden.”

Vergaderen en teambuilding
Door het brede aanbod trekt Reuvershoeve een breed publiek – van gezinnen tot stelletjes, maar ook zakelijke gasten. Met 140 parkeerplaatsen en goede bereikbaarheid vanaf de snelweg, is Reuvershoeve een ideale locatie voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. Reuvershoeve heeft twee zalen, die ook tot een grote zaal gecombineerd kunnen worden. Door de samenwerking met een activiteitenbureau, kan Reuvershoeve ook teambuildingactiviteiten aanbieden. Van Oud-Hollandse spellen op het ruimte terrein rond de hoeve, tot een solex-tocht in de omgeving.

Constante kwaliteit
Reuvershoeve is een jong bedrijf en die jonge leeftijd brengt specifieke uitdagingen met zich mee. “We werken met een team van in totaal vijftig personen – 10 medewerkers in vaste dienst en ongeveer 40 parttimers in de keuken en in de bediening. Het is een uitdaging om dan elke dag de dingen zo te doen dat de kwaliteit hoog is, en constant. Daarvoor moet je op een goede manier samenwerken, afspraken maken over hoe je de dingen doet, volgens richtlijnen werken.”
De goede mensen om je heen verzamelen, daar staat of valt het succes mee, vindt Wouter. “Je moet goed leiderschap tonen, duidelijkheid scheppen. Maar ook een team opbouwen waarbinnen je goede mensen hebt aan wie je verantwoordelijkheden kunt overdragen. Zo blijft je zaak goed lopen zonder dat je zelf alles moet doen. En daarmee kun je een goede balans tussen werk en privé vasthouden. Op dit moment staat er een super goed team waar we trots op zijn.”

Netwerken
Continuïteit wil Wouter ook bereiken op de zakelijke markt. “We ontmoeten graag zakelijke partijen en we willen graag een relaties met continuïteit opbouwen.” Daarbij speelt netwerken een belangrijke rol. Dat doet Reuvershoeve via Ondernemers in Bedrijf. “We hadden goede dingen gehoord over Ondernemers in Bedrijf, en voor ons is het aantrekkelijk om met ondernemers uit de regio in contact te komen. We willen graag dat meer mensen weten wat we doen en wat we te bieden hebben. Zo is het nog niet algemeen bekend dat we mooie arrangementen voor ondernemers kunnen bieden en dat je hier heel goed kunt vergaderen. Dat willen we graag vertellen!”

Reuvershoeve en Ondernemers in Bedrijf!
Op 22 juni hebben business en gouden leden elkaar ontmoet op Reuvershoeve voor een wijn- en spijsevent van Vinos & Mas. Kijk hier voor het verslag: https://www.ondernemersinbedrijf.nl/media/culinair-netwerken/

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's