home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Francois Janssen

Natuurlijk Zakelijk

Natuurlijk Zakelijk
Samen presteren vanuit jouw natuur

Wie is François Janssen?
Nijmegenaar, een echte gezinsman en een groot hart voor de paarden. Ik ben commercieel opgeleid en heb altijd in de commerciële hoek gewerkt met een relatie tot zorg. Gezondheid, authenticiteit en vrijheid zijn belangrijke waardes voor mij. Al 30 jaar samen met mijn grote liefde. We wonen buiten met onze dieren en 2 dochters. Ik heb altijd de hang gehad om voor mijzelf te beginnen en dat is in 2017 gelukt! De mens achter de zakelijke rol is wat mij fascineert.

Wat is je grootste talent?
Mijn mensgerichtheid en creatieve geest! Mensen in beweging brengen door anders te kijken.

Waar help jij ondernemers mee?
Menselijkheid en zakelijkheid bij elkaar brengen middels coaching en training. Mensen in hun werk verbinden met hun eigen natuur. Mensen moeten zich in hun werk vrij voelen om zichzelf te uiten en te tonen. Waardoor zij hun talent, energie, passie en creativiteit inzetten in hun werk. Zich met elkaar verbinden en samen duurzaam presteren. Met passie en zingeving ipv angst en regels.

TALENT
Talent staat voor mij voor Natuurlijkheid. Een onuitputtelijke bron van energie.

Wat is duurzaamheid voor jou?
Het op een goede manier inzetten van talent en energie van de mens. Zien en benutten van de (potentiële) energie in de organisatie. De kern van de organisatie is de natuur; de mens. In die mens zitten de kracht, energie en verbinding van de organisatie. Er is bij een bedrijf vaak veel focus op zakelijkheid. Meer focus op de mens is de weg naar high performance.

Het is belangrijk dat mensen uitspreken waar het écht over gaat. Is een team open en eerlijk naar elkaar dan is er ruimte om te gaan ondernemen. In plaats van ego, eigenbelang, bestaande patronen of overleven op de zaak. Ik krijg veel energie als mensen hun eigen beweging maken.

Doelgroep
Van kleine tot middelgrote organisaties. Ik spreek vanuit ervaring hun taal en is nog veel ruimte voor verbetering op het gebied van zelfmanagement, leiderschap en verbinding.

Ondernemer of mediator
Bij een mediator denk ik aan iemand die sust. Nou dat doe ik dus niet! Ik kan goed naar de pijnpunten toe. Daarnaast ben ik idealistisch want ik wil oprecht het stuk waar ik voor sta realiseren. Als een team niet optimaal functioneert en er speelt iets waar ik de vinger niet op kan leggen, dan denk ik: Kom maar op! Mijn kracht in de groep is ‘overstijgen’ en ik neem iedereen daarin mee. Naast teams begeleid ik ook veel ondernemers en leiders.

Over 5 jaar?
Dan heb ik een nog bredere samenwerking met allerhande partners. Ik werk nu al samen maar het lijkt me prachtig om dat nog verder uit te bouwen.

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's