home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Luuk Potgieter

Le Media Videoproducties

Le Media Videoproducties – Mooie video’s maken, met passie en plezier
Mooie video’s maken, naar de wens van de opdrachtgever, dat is waar het om gaat bij Le Media Videoproducties. Luuk Potgieter van Le Media Videoproducties maakt bedrijfsvideo’s, sfeerreportages en wedstrijdsamenvattingen voor een brede doelgroep: van eenmanszaken tot grote bedrijven. Daarnaast kan hij beeldmateriaal van oude VHS-banden omzetten naar DVD en USB.

Vraag naar video
Luuk studeerde in 2015 af als AV-specialist. Hij ging aan de slag als freelance cameraman en video-editor voor verschillende opdrachtgevers. Daarnaast kreeg hij steeds vaker de vraag, van zowel particulieren als bedrijven, of hij een video voor hen zou kunnen verzorgen. Om aan die vraag te voldoen, richtte Luuk Le Media Videoproducties op.
“Bij bedrijfsvideo’s en wedstrijdsamenvattingen heeft iedereen wel een beeld. De reportages kunnen van onderwerp en insteek verschillen. Het kan een inhoudelijke reportage over een recente gebeurtenis zijn. Maar ook een sfeerreportage of de registratie van bijvoorbeeld een toneelstuk behoren tot de mogelijkheden.”

Bekendheid
Meer bekendheid en meer opdrachten is de doelstelling van Luuk voor de komende tijd. “Het zou geweldig zijn als mensen en bedrijven uit de hele Achterhoek mij weten te vinden voor een video. Misschien focus ik me dan ook helemaal op het ondernemerschap. Tot nu toe bevalt het me om ook nog als freelancer te werken voor de Stentor en BDUmedia.”
Naamsbekendheid is een streven waar Ondernemers in Bedrijf een rol bij speelt. “Ik ben lid geworden om bekendheid te krijgen bij andere ondernemers – zodat ze weten dat ze bij mij moeten zijn voor video. Op de events ontmoet je ondernemers uit heel veel verschillende branches, dat biedt kansen voor mooie samenwerkingen!”

Plezier
Of het nu 100% ondernemerschap wordt of niet, de belangrijkste drijfveer van Luuk is ‘plezier en passie behouden’. “Zowel zakelijk als in mijn vrije tijd wil ik plezier hebben in wat ik doe, en daar passie voor ervaren. Als je dat niet hebt, kun je ook nooit het maximale halen uit wat je doet!”

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's