home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Edo Boonstra

Green Badger

Green Badger ? vanuit enthousiasme en passie je product of dienst verkopen
De das (badger) is een eigenzinnig dier, een dier dat stevig ondervraagt en doorvraagt (badgering). Doorvragen, de diepte in, dat is wat Green Badger doet. Met hun onderneming willen Edo Boonstra en Roy Sijgers de wereld een beetje mooier maken door ondernemingen verder te helpen op commercieel gebied. ?Met de juiste mindset, vanuit de juiste inspiratie wordt ondernemen heel eenvoudig.?

Ondernemen, dat is voor een belangrijk deel een product of dienst verkopen. Veel ondernemers zijn enthousiast over het product of de dienst die zij aanbieden, maar het kost hen veel moeite om dit aan de man te brengen. ?Een verkooppraatje houden? ? een schrikbeeld voor veel mensen. Edo denkt dat bijna iedereen een product of dienst kan verkopen. ?Zo lang je bij jezelf blijft en vanuit passie en enthousiasme praat over waar jij in gelooft. Als mensen vanuit hun kracht en passie dingen gaan doen, dan wordt de wereld beter. Dan krijg je oprechte verkopen en connectie in plaats van manipulatie.?

Oordelen en vooroordelen
?Veel ondernemers hebben verkeerde idee?n over wat verkopen is. Op basis van die oordelen en vooroordelen over verkopen, of over de markt, vinden zij verkopen vervelend. Een verkeerd idee over verkopen: dat je daar een ?gladde jongen? met ?snelle praatjes? voor moet zijn. Hoe het wel kan: geloven in je product, in je dienst. Als de ander dat ook gelooft, kan hij je klant worden, anders niet.?
Voor wie het spannend vindt om in ?real life? het gesprek aan te gaan met een potenti?le klant, lijkt online marketing vaak de ideale oplossing. ?Maar je kunt online marketing gebruiken om de echte connectie met mensen te vermijden. Soms is het nodig om de angsten en belemmeringen die je tegenhouden om die connectie te maken, aan te pakken.?

Beter maken
?Mensen en mezelf beter maken?, dat is wat Edo drijft. Eigenlijk wilde hij medicijnen studeren, maar voor deze studie werd hij uitgeloot. Het werd een technische studie. Maar als leidinggevende bij een ingenieursbureau trok het ?mensen beter maken? hem toch weer. Edo volgde een opleiding voor trainer-coach in Amerika en hielp in de tien jaar daarna talloze ondernemingen in binnen- en buitenland om hun doelen te bereiken. ?Na tien jaar ?hotel in, hotel uit? was het tijd om in Nederland een eigen onderneming te beginnen?.

Mindsetveranderaars
?Wij zijn mindsetveranderaars?, aldus Edo. ?Iedereen kan sporten, maar om succesvol te zijn, moet je het willen, heb je talent, doorzettingsvermogen en aanleg nodig. Als je de bereidheid hebt tot introspectie om je eigen mindset te onderzoeken en deze te veranderen naar een ondersteunende mindset voor verkopen (ondernemen) dan kan iedereen zijn product of dienst verkopen. Iedereen is in staat (of kan leren) om enthousiast te vertellen over waar hij of zij in gelooft.?
Green Badger biedt in-company trainingen voor bedrijven, coacht en traint medewerkers en directie en biedt maatwerk voor ondernemingen. En ze helpen ook met het implementeren van de juiste commerci?le acties. Daarnaast kunnen ondernemers zich ook inschrijven voor trainingen op het gebied van mindset en verkopen.
Green Badger helpt MKB-bedrijven die minimaal twee jaar ondernemen en die al klanten hebben om vanuit de juiste mindset hun product of dienst te verkopen. ?We kiezen voor ondernemingen die ten minste twee jaar bezig zijn, omdat die al lessen geleerd hebben, misschien een paar keer tegen de muur gelopen zijn. Dat biedt het uitgangspunt om te leren.?

Netwerken
Voor Edo ligt de meerwaarde van netwerken voor de hand: ?Tachtig procent van onze klanten krijgen we via netwerken. Wij geloven in het persoonlijke contact, inspiratie delen, het gesprek aangaan. Dat kan heel goed bij Ondernemers in Bedrijf. We vinden er leuke ondernemers en zien er ook regelmatig nieuwe gezichten. Ondernemers in Bedrijf faciliteert op een goede manier dat je met elkaar in gesprek komt. Er wordt actief genetwerkt en er is bereidheid om het netwerk met elkaar te delen. Dat heeft alles te maken met de aanpak van Ondernemers in Bedrijf.

?

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's