home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Omzetgroeier

Geert Jan Dalhuisen

‘Een no-nonsense betrouwbaar online marketing bedrijf met een plan dat voor je uitgevoerd wordt!’ Zo omschrijft Geert Jan Dalhuisen enthousiast zijn bedrijf Omzetgroeier! En zijn enthousiasme kent geen grenzen want hij is ook trots op zijn klanten. “Mijn klanten maken mij en samen gaan we vooruit!”.

Droom
Na jaren voor anderen gewerkt te hebben kwam de vraag: “Is dit echt wat ik wil?” Geboren in een ondernemend gezin kwam Geert Jan’s droom uit. Sinds november 2015 is Omzetgroeier een feit.

Zijn missie: “Mijn klanten meer klanten bezorgen” . Naast omzet laten groeien voor een ander is ook zijn eigen omzet in 2017 met 200% gegroeid en is hij tot dusverre zeer tevreden. De diensten bestaan uit het helpen met het optimaliseren van je website zodat je een stevige en stabiele toppositie in Google bemachtigt (SEO). Daarnaast biedt Omzetgroeier ook hulp bij het online adverteren met een doelgericht AdWords campagne (SEA). Maar ook voor webdesign, online marketing strategieën en het creëren van de juiste webshop ben je bij Omzetgroeier aan het juiste adres.

Meten is weten!
Alles gebeurt met een gedegen plan en ‘Meten is weten’. “Alleen dingen beloven die je waar kunt maken maar vooral ook kunt onderbouwen en kunt laten zien met cijfers” zegt Geert Jan. En dat is waar Omzetgroeier voor staat. Maandelijks krijgen de klanten een overzicht met uitgebreide statistieken. Van bedrijven die je website bezoeken tot voltooide doelen zoals het invullen van een contactformulier, doen van een telefoontje of een aankoop, alles kan zichtbaar worden gemaakt.

Wensen
Natuurlijk blijft er wat te wensen over want over 5 jaar hoopt Geert Jan dat hij vast personeel in dienst heeft en dat hij een mooi team van mensen om zich heen heeft waarmee hij nog beter zijn klanten kan bedienen.

De doelgroep is vooral het MKB, maar een klik met het bedrijf en de mensen erachter waarmee hij werkt zijn vooral erg belangrijk. Hij wil graag werken met mensen die dezelfde passie en energie voor hun bedrijf hebben als hijzelf.

Privé
Naast de passie voor zijn werk is er ook nog passie voor zijn gezin. Hij is getrouwd en heeft twee jonge kinderen.

Bushcraften

En er is ook nog tijd voor voor hobby’s zoals bushcraft; slapen in het bos, ontkomen aan de hectiek van de dag zonder telefoon, genieten van de rust en eventueel een vuurtje maken in het bos.

Schietsport
Concentratie, ademhaling, focus en vingergebruik zijn er nodig bij zijn wekelijkse avond op de schietvereniging in Emst.

Zijn logo verwijst niet alleen naar de letters van zijn naam maar is ook een schietschijf. Je richten op een doel, is belangrijk, volgens Geert Jan.

Netwerken
Netwerken betekent elkaar de handel gunnen maar door Ondernemers in Bedrijf kom je ook op bijzondere plekken bij andere ondernemers. Van elkaar leren, connecties opdoen en elkaar beter leren begrijpen. Passie hebben voor wat je doet is wel heel belangrijk!

https://www.omzetgroeier.nl  

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's