home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Vannu, en voor later

Gera Janssen

Omschrijf in een aantal korte zinnen jezelf:
Mijn naam is Gera Janssen en ik kom uit een ondernemersgezin waarbij het motto was: eerst geld verdienen voordat je het uitgeeft! Nu past dat niet helemaal meer in de huidige tijd; maar de rode draad is wel: realiseer goed waarvoor je een lening neemt cq investeringen in doet. Het is continue een afweging tussen risico's ….en daar help ik graag bij.

Kom je uit een ondernemersgezin?
Ja, mijn vader (76) had een kwekerij en op zijn manier was hij er altijd erg druk mee: we zijn niet opgegroeid met een 9-5 mentaliteit. Hard werken en blijven volhouden hebben we wel van huis uit meegekregen. Opgeven is geen optie!

Hoe is Vannu, en voor later ontstaan?
Mijn moeder is jong overleden en eigenlijk zijn zaken destijds niet correct en juist afgewikkeld: hier ondervinden we nog hinder van in de huidige tijd. Daarnaast kreeg ik vanuit de adviespraktijk steeds meer vragen of financiele zaken bij particulieren/ondernemers goed geregeld waren… en inmiddels behoort dit tot de dagelijkse adviespraktijk.

Wat wil je voor jezelf bereiken binnen de organisatie?
We willen graag op een goede betrouwbare en betaalbare manier voor onze relaties financiele zaken inzichtelijk maken en een bijdrage leveren in het maken van keuzes.

Wie inspireert je? Inspireer je zelf ook mensen denk je?
Mijn dagelijkse werk inspireert me: ik heb het mooiste beroep van de wereld: iedereen heeft ermee te maken en komt er vroeg of laat mee in aanraking!

Wat is het leukste wat je ooit gedaan hebt?
Meerdere dingen: maar meedoen met een dragons den; de heren achter me gelaten en de prijs mee naar huis genomen……. Was wel even leuk!

Zijn er veranderingen in de branche waar je werkzaam bent?
Onze branche is continue in beweging: robotadvies; permanent actueel blijven middels studies zijn wel zaken die tot de dagelijkse praktijk zijn gaan horen.

Doe je veel aan netwerken?
Regelmatig: al geloof ik dat mijn relaties de beste ambassadeurs zijn; dus daar zijn we zuinig op!

Wat is jouw levensmotto?
Vertrouwen is goed; controle is beter……(zakelijk gezien dan); prive: je krijgt geen spijt van zaken die je onderneemt; wel spijt van zaken die je niet hebt ondernomen

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's