home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

@Vitality

Debora Hemersma

Omschrijf in een aantal korte zinnen jezelf:
Ik ben positief ingesteld, enthousiast, gedreven en erg sportief. Daarnaast hou ik van lekker eten met een goed glas wijn erbij. Ik word vaak omschreven als een krachtige vrouw die het graag gezellig maakt en van mooie kleding en schoenen houdt.?

Wat doe je voor werk??
Ik ben opgeleid tot coach en natuurvoedingsdeskundige en maak gebruik van mijn hoog sensitiviteit. Drie talenten die ik inzet om mens en bedrijf in beweging te zetten en te helpen naar meer gezondheid en vitaliteit.?

Hoe is @ Vitality ontstaan??
In de afgelopen jaren ben ik in mijn werk veel bezig geweest om collega's te helpen de beste versie van zichzelf te worden. Ik deed de begeleiding tijdens en na verzuim op gebeid van werk en priv? balans, voeding en beweging. Maar ik heb ook trainingen en workshops geschreven en gegeven om kennis uit te breiden en persoonlijke ontwikkeling te vergroten. Eigenlijk was ik altijd al veel bezig met bewustzijn vergroten en motiveren van mensen. Ik merk aan mijzelf dat ik daar energie en voldoening van krijg. Voor iemand het verschil kunnen maken en hulp bieden om met passie en plezier aan het werk te blijven en gelukkig in het leven te zijn.

Ik heb zelf aan den lijve ondervonden wat gezondheid en fit zijn met je doet. Dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Ik ben mij gaan verdiepen in voeding en ben anders gaan eten. Alle pakjes en zakjes uit mijn kast verwijderd en voornamelijk vers gaan eten. Nu sport ik gemiddeld 3x per week, eet ik gezond en regelmatig en maak bewuste keuzes. Sindsdien heb ik geen last meer gehad van de jaarlijkse griepepidemie of vage lichamelijke klachten.

Ik heb voldoende energie om alles te doen wat ik wil. Maar ik wil meer. Mijn kennis, ervaring en passie delen met anderen en hulp bieden. En zo is @Vitality ontstaan.

Wat is nou het allerleukste aan je vak??
Hulp bieden en voor iemand het verschil kunnen maken.?

Wat is je favoriete vrijetijdsbesteding??
Sporten zoals boksen, yoga en Hiit training. En ik kook graag voor familie en vrienden. Koken en samen eten is voor mij een ontspannen en sociaal gebeuren. Daarnaast hebben het strand en de zee voor mij een speciale aantrekkingskracht.

Wie inspireert je??
Er zijn meerdere mensen in mijn leven die mij inspireren. Maar de veerkracht om te leven die ieder mens in zich heeft, inspireert mij het meest. Die wil ik graag helpen aanspreken en ontwikkelen. Alles is mogelijk als je maar in jezelf gelooft.

Waar sta je volgend jaar als ondernemer??
Dat ik al veel mensen heb mogen helpen om de beste versie van zichzelf te worden.

Wat maakt ondernemen zo leuk??
Dat je zelf kunt bepalen met wie je samenwerkt, je eigen tijd kunt indelen en?je eigen talenten optimaal kan benutten.

?

?

?

?

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's