home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Bob de Goede

DEGOEDE Visuele Communicatie

Wie is Bob
33 jaar, net getrouwd en in afwachting van ons eerste kindje. Het bedrijf DEGOEDE Visuele Communicatie heb ik per 1 januari 2018 van mijn vader overgenomen, sinds 2012 ben ik daar werkzaam en als klein jongetje ging ik al mee naar het bedrijf.

Wat typeert jou als ondernemer?
Ik heb een enorme drive om mooie dingen te maken, mooie projecten te begeleiden en het GOEDE te verwezenlijken. Ik vind het belangrijk dat men lol heeft! Dit alles doe ik met veel leuke mensen om mij heen!

Over DEGOEDE Visuele communicatie
Wij doen alles op het gebied van reclame-uitingen, dat gaat van lichtreclame, belettering op ramen, autobelettering tot bewegwijzering in een pand of op een industrieterrein. Eigenlijk de breedste zin van het woord hardware lichtreclame. Alles wat je kunt communiceren in en rondom een pand, winkel of kantoor kunnen wij verzorgen voor onze klant. Wij ontwikkelen dus geen huisstijlen of campagnes. Wij zijn een visuele reclame fabriek. Wij zijn puur uitvoerend, dit is ook altijd zo geweest. Lees er alles over op: www.degoede.com

Vroeger en nu 
De afgelopen jaren is de snelheid veranderd, waar je vroeger een paar weken de tijd had voor een opdracht is dit nu nog maar een paar dagen. De kwaliteit is beter geworden en veel duurzamer, dat heeft ook te maken met de innovatie op het gebied van machinebouw waar wij gebruik van maken. De kwaliteit is daarmee omhoog gegaan.

Doel
De betrouwbaarheid om te leveren; wij zitten voornamelijk in de retail en hebben daarom te maken met veel campagnes en dus deadlines. Als wij JA, WIJ LEVEREN OPTIJD zeggen, dan doen we dat ook! Op maandag of dinsdag wordt de order dan ingeschoten en op vrijdag ligt het in de (internationale) winkel.

Doelgroep;
We zijn gespecialiseerd in retail maar ook goed in kantoren, scholen, bewegwijzering, autobelettering, eigenlijk heel breed. Wij zitten meestal direct bij de klant aan tafel, maar werken ook veel samen met tussenpersonen.

Wat voor een specialisme heb je intern?
Wij hebben een grootformaat printer! Hierbij kunnen we 50 meter lang tot 3 meter breed printen! Dit kan op bijvoorbeeld decodoek, behang of folies. We zijn groot geworden om onze lichtreclame en volledige belettering en dit alles dus we vanuit Brummen. Dit alles kunnen we niet zonder mijn collega’s! Het team bestaat nu uit 25 sign specialisten. 

Zoon van de baas VS baas
Na een aantal goede cursussen met betrekking tot mijn persoonlijke ontwikkeling waardoor er na een jaar of 2 a 3 het verhaal van zoontje van de baas wel verdwenen was. De laatste 3 jaar was mijn vader dan ook niet meer bezig in de operatie en was ik de directeur van het bedrijf.

Waar ben je het meest trots op?
Op ons hele bedrijf van A tot Z. Het machinepark, de flexibiliteit maar ik ben het meest trots op de mensen die bij DEGOEDE werken.

Welk persoon heeft mij het meest beïnvloed in mijn leven:
Mijn vader en mijn moeder, die hebben mij afgezet in deze wereld! Daar heb ik het meest van geleerd. Als ik een voorbeeld mag geven, van mijn moeder heb ik het meest geleerd hoe ik om moet gaan met mensen en met bepaalde probleemsituaties.

 

 

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's