home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Restaurant De Ruif & De Deel

Sam & Corinne Groenewoud

Omschrijf in een aantal korte zinnen jezelf:
Enthousiaste en creatieve ondernemer met passie voor horeca!

Hoe zijn de restaurants De Ruif & De Deel ontstaan?
De Ruif†is 50 jaar geleden als kleine bar begonnen en vervolgens itgeroeid tot gewoon lekker a la carte restaurant! De Deel is van oorsprong een boerderij en is vroeger een evenementenlocatie geweest. 20 jaar geleden zijn we met een andere formule begonnen met onder andere onze bekende salade bar en spiezen! Nu sinds 5 jaar pakken we ook alle evenementen weer aan waar gasten zich voor bij ons melden van officiŽle bruiloft tot bedrijfspresentaties.

Wat zijn de verschillen tussen de twee restaurants?
De Ruif is ons a la carte restaurant, de Deel is onze locatie voor alle evenementen. We organiseren jouw bruiloft,†diner, high-tea, receptie, buffetavond, feestavond, lunch of brunch zoals jij het graag wilt.†

De restaurants zijn al jaren een familiebedrijf. Zijn er dromen die jullie met de restaurants hebben?
Wij zouden graag nog meer eruit halen, zo zien wij veel kansen op zakelijk gebied en feesten en partijen. Onze ruimte op De Deel is daar perfect voor. Of het nou een groep van 30 of 300 personen is, alles kan!

Heb je een goed advies voor andere ondernemers?
Blijf gewoon je zelf en ga niet teveel mee met verschillende trends, ze zeggen wel is ouderwets wordt altijd weer nieuwerwets.

Een simpel voorbeeld vroeger serveerden†wij alles al op planken, daarna kon dit niet†meer volgens de eisen van de warenwet. Nu is dat weer helemaal†terug en zie je het bij veel bedrijven en niemand heeft het meer over de hygiŽne.

Doe je veel aan netwerken?
Weinig dus vandaar aangesloten bij Rheden in Bedrijf om te kijken of we dingen voor elkaar kunnen betekenen!

Wat betekenen Restaurant De Ruif & De Deel voor de regio?
Het is een begrip veel mensen kennen 1 van de 2 bedrijven wel.

Wat is het meest verkochte gerecht op de kaart?
Tournedos van de grill, huisgemaakte uiensoep gegratineerd met belegen kaas, carpaccio, en natuurlijk de slakken gegratineerd met gruyŤre

Wat is je favoriete vrijetijdsbesteding?
Lekker bij collegaīs(restaurants) eten.

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's