home 088 - 54 375 00

Ondernemers
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Autobedrijf Bochane Arnhem

Bram van Regteren

Bram van Regteren (31) is het gezicht van Bochane Arnhem. In 2005 startte Bram voor Bochane, van een zaterdagbaantje groeiden zijn werkzaamheden uit. Hij werd junior verkoper en groeide door tot verkoopleider. Met het interne talentenprogramma streeft Bochane ernaar om talent binnen het bedrijf te houden – Bram plukte daar de vruchten van.

Droomauto
Als hij niet bij Bochane in de showroom staat, gaat Bram graag naar festivals. In zijn dromen zou hij dat doen in een Porsche 911 Carrera RS uit 1971. De Arnhemmer is enthousiast supporter van Vitesse – “Ik heb een geel-swert hert!”

Binding
Als verkoopleider staat Bram met een aantal collega’s in de showroom. Bochane verkoopt nieuwe en gebruikte auto’s en biedt daarnaast diverse diensten aan: verzekering, leasing en huurauto’s.
“Wat mij tot een goede verkoper maakt? Productkennis, enthousiasme, inleven in de klant en zo binding krijgen met de klant. Zo zijn er klanten die nu al voor de vijfde keer komen, speciaal voor mij. Het gaat mij erom te zorgen dat klanten tevreden zijn, door kwaliteit te leveren.”

Feestje
“Bij Bochane zijn we steeds bezig om de beleving van de klant nog verder te overtreffen. Doen wat je zegt en afspraken nakomen is de basis. Vervolgens probeer je uniek en vernieuwend te zijn. Bij ons krijgen klanten bij een nieuwe auto een geschenkdoos met water, autodrop en vouchers waar we iets persoonlijks op schrijven. Die extra’s en de persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat het echt een feestje is als je je auto komt ophalen. Een tevreden klant die zijn auto komt halen en een succesvolle transactie – dat geeft mij als verkoopleider een enorm voldaan gevoel!”

Uitblinken
“Waar wij met Bochane staan over vijf jaar? Dan willen we uitblinken in klanttevredenheid! Wij geloven heilig in de kracht van persoonlijke aandacht. We zijn steeds bezig om te kijken waar het nog beter kan, onder andere door veel te enquêteren. En we gaan verder verduurzamen – mede door de komst van elektrische auto’s.

Ikzelf heb de ambitie om door te groeien tot store manager. Maar nog even niet – ik vind het nog veel te leuk om zelf auto’s te verkopen. En dat doe je als manager toch minder.”

Brams verkooptip
“Vergeet niet om om de order te vragen! Wat vaak fout gaat, is dat verkopers niet goed zijn in de afsluitende fase van een gesprek. Vraag wat je moet doen om de deal te sluiten. Dan weet je waar eventuele pijnpunten van de klant liggen. Dan kun je bezwaren weerleggen of tegemoetkomen.”

 

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's