home 088 - 54 375 00

deventer
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Van den Bos Jansen & Kersten

Robert Jan van den Bos

Wie zijn jullie? 
Met z'n vieren zijn Ruud Kersten, Rens Jansen en Marcel Bunnik en ik -Robert-Jan van den Bos- eigenaar van het Gerechtsdeurwaarderskantoor en Incassobureau Van den Bos Jansen & Kersten in Deventer. Een middelgroot kantoor met 25 medewerkers waaronder 5 gerechtsdeurwaarders, 3 juristen en 17 incassospecialisten. Ik ben zelf verantwoordelijk voor het relatie- en kwaliteitsmanagement. 

Wat doen jullie? 
Als deurwaarder en incassobureau hebben wij al 60 jaar ervaring in het incasseren van vorderingen en het voeren van juridische procedures. Daarnaast voeren wij ambtelijke taken uit zoals het betekenen van dagvaardingen en o.a. het leggen van beslagen. We hebben al deze diensten onder één dak waardoor u geen gebruik hoeft te maken van derden. Wij richten ons voornamelijk op het MKB, zorginstellingen, de overheid, woningbouwverenigingen en advocatenkantoren. Sinds 4 jaar zijn we aangesloten bij de SGH- groep (Samenwerking Gerechtsdeurwaarders Holland Groep). Dit is een samenwerking met 9 andere individuele deurwaarderskantoren waardoor we een landelijke dekking hebben. Elk kantoor is sterk in zijn eigen regio, maar door deze samenwerking ook ver daarbuiten. 

Waarin onderscheiden jullie je ten opzichte van andere incassobureaus? 
Wij zien ons als verlengstuk van de klant en willen een serieuze partner zijn. Klanten bij ons zijn geen nummer, we weten wie onze klanten zijn en andersom weten ze ook wie wij zijn. We werken daarnaast met vaste dossierbehandelaar, waardoor de lijnen erg kort zijn. 

Wat verwachten jullie van Deventer in Bedrijf?

We hopen hiermee nog meer een gevestigde naam in het Deventerse te krijgen omdat het belangrijk is om regionaal een sterk netwerk te hebben en verwachten wij verdere aansluiting met het MKB te krijgen.

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's