home 088 - 54 375 00

deventer
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Easy Office Online

René Metz

Wie is René Metz?
René Metz is 51 jaar, geboren in Hengelo en opgegroeid in Deventer, inmiddels ruim 25 jaar woonachtig in Hoevelaken. "Naast mijn werk doe ik veel aan sport zoals golf, tennis en hardlopen. Daarnaast ben ik amateurfotograaf www.metzoforte.nl en maak ik voornamelijk foto's van portretten en landschappen." 

Wat doet Easy Office Online? 
"Ruim 2 jaar geleden ben ik samen met mijn broer Eddie Metz gestart met Easy Office Online. Hierbij concentreer ik me wat meer op de commerciële/marketing kant en Eddie op de operationele en technische kant. Wij verzorgen online werkplekken en telefonie via 'de cloud' voor de zakelijke markt. Met een online werkplek heb je altijd en overal toegang tot je bedrijfsnetwerk en vertrouwde programma's en bestanden. Nooit meer last van vastlopende programma's, crashende harde schijven of virussen. Geen kosten meer voor serverapparatuur of softwarelicenties. Ook zijn alle telefoontoepassingen mogelijk zonder eigen telefooncentrale. Wat is het voordeel van de cloud? Het is makkelijker, flexibeler en goedkoper." 

Waar ligt jullie onderscheidend vermogen?
"Wij denken meer mee met de klant. Je hebt geen investeringen, geen onderhoudskosten en een vast bedrag per medewerker per maand. Je betaalt dus alleen voor wat je gebruikt. 

Wat is jullie verwachting van Deventer in Bedrijf?
"We willen graag werken aan onze lokale naamsbekendheid en zaken doen met direct MKB Deventer. Het is een instrument voor marketing!" 

Hoe zie je Easy Office Online in 2018?
"Veel bedrijven hebben nog een lokale server, deze bedrijven willen we graag van dienst zijn door onze internetoplossingen aan te bieden. We willen een direct aanspreekpunt zijn voor kleine en middelgrote MKB bedrijven." 

Omschrijf het bedrijf in 5 tot 10 woorden. 
"In de cloud, uit de zorgen" 

vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's