home 088 - 54 375 00

deventer
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Thoma Bedrijfsmakelaars

Jan Wiggers

Wie ben je?
Jan Wiggers, een echte Deventenaar, 58 jaar en woon in Diepenveen. Samen met mijn vrouw heb ik 5 kinderen die allemaal ouder zijn dan 18. Ik ben bedrijfsmakelaar bij Thoma Bedrijfsmakelaars en verantwoordelijk voor de vestigingen Deventer en Zutphen, maar mijn werkgebied is hoofdzakelijk Deventer en Raalte. Ik doe dit samen met mijn collega's Sjoerd Harmsen - die dagelijks in Zutphen werkzaam is - en Conny Kolkman, onze steun en toeverlaat . Acht jaar geleden ben ik bij Thoma Bedrijfsmakelaars toegetreden en daarvoor was ik werkzaam bij diverse bedrijfsmakelaars in het oosten van Nederland.

Wat is belangrijk in je werk?

Belangrijk is de interactie met zowel klant als de opdrachtgever. Wij denken graag met de klant mee, maar andersom ook ! Zo kunnen opdrachtgevers bijvoorbeeld digitaal meekijken met wat er rondom hun pand gebeurd, het aantal hits op Funda of een andere site, maar ook hoeveel bezichtigingen er zijn.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Naast mijn werk ben ik graag bezig in en om het huis (tuinieren en klussen), maar ook met sporten, zoals tennissen en golfen.

Hoe ziet jouw ideale dag eruit?
We beginnen de dag op kantoor met een kop koffie. Voordat de hectiek losbarst hebben we intern overleg en check ik mijn mail. Ik merk wel dat we meer 'computertijd' nodig hebben dan 10 jaar geleden. Ik vind het ook erg fijn dat ik in de regio werk waar ik ook woon, dit scheelt een hoop files en stress. En mijn dag is helemaal compleet als de zon schijnt !

Wat vind je zo leuk aan het ondernemerschap?
Dat je samen met je collega's invloed hebt op de manier van werken en vooral ook op het resultaat. Dat geeft mij voldoening.

Wat wil je nog bereiken?
Ik ben een redelijk tevreden mens, is dat ook een goed antwoord? Als ik op deze manier oud kan worden, teken ik daarvoor.

Wat zou je willen meegeven aan andere ondernemers?
Je moet doen waar je goed in bent, met de juiste mensen om je heen. Dit klinkt misschien cliché maar zo is het wel. vorige pagina

Andere interviews...

Actief in de regio's