home 088 - 54 375 00

deventer
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Netwerken op een bijzonder mooie plek

Ehzerwold op z'n best!

Woensdag 13 mei 2020


Hotel Landgoed Ehzerwold. Je bent er vast al eens geweest. En als dat niet het geval is, is dit bij uitstek een uitgelezen kans. En je kunt gelijk ook kennis maken met hun nieuwe bedrijf Villapark Ehzerburg (aan de overzijde van Landgoed Ehzerwold). Want er je een mooi programma te wachten! Speciaal voor onze leden.

 

Over Landgoed Ehzerwold

 

Het hotel ligt prachtig gelegen op een historisch landgoed midden in de Gelderse Achterhoek. Persoonlijke aandacht voor de gast staat voorop. Geniet van een welverdiende vakantie of breng je zakelijke bijeenkomst door in een comfortabele omgeving waar groen, rust en ruimte regeren.

 

Hotel Landgoed Ehzerwold is naast een 3-sterren hotel een aantrekkelijke locatie voor zakelijke bijeenkomsten, bedrijfs- en huwelijksfeesten. Met 17 multifunctionele zalen, 11 discussiekamers, een theaterzaal en 115 comfortabele tweepersoonskamers krijgt iedere gast een warm onthaal. Het hotel beschikt over een restaurant met Serre waar dagelijks naast het ontbijt, een heerlijk dinerbuffet wordt gepresenteerd en een gezellige bar met lounge en twee zonnige terrassen waar je ook een lunch kunt nuttigen.

 

Villapark Ehzerburg

 

Maar Ehzerwold gaat mee met de tijd. In mei 2019 is naast het hotel een heus villapark gerealiseerd. En niet zomaar een park. Tijdens de voorbereiding kregen we de kans om het villapark vast te bewonderen. En of het bewonderenswaardigs is! De villa’s voldoen aan modern hedendaags design en zijn tevens onwijs functioneel. Sterker nog: de woningen, net als het park, zijn allemaal toegankelijk voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers. Een bijzonder staaltje kennis en kunde, samengevat in de prachtige Achterhoekse natuur.

 

Netwerkavond

 

Dan rest de vraag: wat gaan wij daar tijdens een netwerkavond doen? Het antwoord: we gaan elkaar goed leren kennen. We worden ontvangen met een hapje en drankje en een welkomstwoord bij Villapark Ehzerburg. Vervolgens gaan we in groepen op verschillende plekken in het villapark speeddaten. We hopen natuurlijk op prachtig weer, zodat we dat buiten kunnen doen. Mocht dat nou buiten niet lukken, beschikt het villapark ook over een prachtige verzamellocatie. Daarna is er – zoals gebruikelijk - de gelegenheid om vrij met elkaar te netwerken.

 

Programma

 

Het programma is als volgt:

 

18:30 – 19:00: Inloop met koffie/thee en Achterhoekse lekkernijen bij Villapark Ehzerburg

19:00 – 19:10: Welkomstwoord Ondernemers in Bedrijf

19:10 – 19:30: Welkomstwoord door Richard Ottenschot

19:30 – 19:40: Uitleg speeddaten

19:40 – 20:45: Speeddaten in 3 verschillende rondes op verschillende plekken

Tot 22:00: Vrij netwerken onder het genot van een hapje en een drankje

 

Locatie

 

Villapark Ehzerburg (aan de overzijde van Landgoed Ehzerwold)
Ehzerallee 11
7218 BR  ALMEN

 

Er is voldoende gratis parkeerplek.

 

Introducé

 

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een event van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat is geen probleem. In het aanmeldformulier aan de rechterkant van de pagina kun je je introducé tegelijk met jou opgeven.

 

Aanmelden

 

Meld jezelf aan door je naam en e-mailadres achter te laten in het formulier aan de rechterkant. Het belooft een prachtige avond te worden, zoals we gewend zijn bij Ehzerwold.

 

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Andere events

Netwerken & actief bezig zijn voor een goed doel
Vrijdag 8 mei 2020 We gaan op vrijdag 3 april (datum onder voorbehoud) een maatschappelijke activiteit organiseren. We gaan met mensen zonder netwerk...
De Reuvershoeve
Vrijdag 29 mei 2020 Eet, drink en geniet! Op vrijdag 29 mei organiseren we bij restaurant Reuvershoeve een avond met als thema: asperges. Tijdens d...
Letterzaken
Woensdag 3 juni 2020 Let op, nieuwe datum: 3 juni 2020.   Je hebt vast wel eens iets gehoord in de trant van 'Hoog in Google levert je meer geld op'...
bekijk alle evenementen

Actief in de regio's