home 088 - 54 375 00

arnhem
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Volvo Harrie Arendsen Achterhoek

Nieuwjaarsborrel met vette auto's!

Woensdag 19 februari 2020


Na de eerste succesvolle events in januari is het tijd voor een nieuwe maand: februari. Woensdag 19 februari is het zo ver: we zijn te gast bij Volvo Harrie Arendsen in Doetinchem. Het event is verplaatst van Ruurlo naar Doetinchem omdat we daar meer mogelijkheden hebben. Let op, met dit bijzondere programma hebben we plek voor maar 60 ondernemers. 

 

Je kunt je aanmelden tot 18 februari in verband met de voorbereidingen. 

 

Programma

 

Datum: Woensdag 19 februari 2020
Tijd: 18.30-22.00 uur
Locatie: Transportweg 23, 7007 CL Doetinchem

 

Gerwin Meulenbrugge ontvangt ons op deze bijzondere avond, volledig verzorgd met hapjes, muziek en ritjes in de nieuwste Volvo’s. Heb je niets met auto’s? Geen probleem: je kunt je de hele avond vermaken. Tijdens de ritten zit je een half uur met 3 ondernemers in de auto waarbij jullie indien gewenst afwisselend een proefrit kunnen maken. En natuurlijk kunnen netwerken. 

 

Het belooft alvast een hele bijzondere avond te worden! 

 

NB: dit event is voor de regio’s Achterhoek, Zutphen, Lochem, Arnhem (en alle leden met een businessabonnement). Dus werk je regio-overschrijdend? Dit is de plek waar je moet zijn.

 

Programma

 

18:30 - 19:00: Ontvangst
19:00 - 19:15: Welkomstwoord Ondernemers in Bedrijf & Gerwin Meulenbrugge 
19:30 - 21:00: Drie rondes met proefritten
21:00 - 22:00: Vrij netwerken met muziek, hapjes en drankjes 

 

Tijdens de proefritten zit je met 2 andere ondernemers in de auto. Ieder kan - indien gewenst - 10 minuten rijden in de nieuwste Volvo-modellen. Tijdens de ritten heb je uitgebreid de mogelijkheid om elkaar te leren kennen. Daarna alle tijd om verder te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens de proefritten heb je dus ook af en toe geen rit, daar heb je volop de gelegenheid om te netwerken met je mede-ondernemers. 

 

Deelnemerslijst

 

De dag van tevoren ontvang je de voorlopige deelnemerslijst zodat je vast kunt kijken wie er op 19 februari aanwezig zijn. Na het event ontvang je de definitieve deelnemerslijst zodat jullie met elkaar in contact kunnen blijven voor mooie connecties en eventuele samenwerkingen. 

 

Breng een nieuw lid aan en krijg beiden 25% korting

 

We starten februari met een nieuwe actie. We willen namelijk zoveel mogelijk ondernemers laten ontdekken hoe belangrijk en goed netwerken voor je bedrijf is. Door op een laagdrempelige manier kennis te maken met een netwerkorganisatie ontdekken ondernemers de voordelen. Omdat wij zó in netwerken geloven hebben we een nieuwe actie geïntroduceerd: breng een nieuw lid aan en krijg beiden (!) 25% korting. Jij krijgt de korting op je lidmaatschap volgend jaar, het nieuwe lid krijgt gelijk 25% korting het eerste jaar. Dus breng je mede-ondernemer kosteloos en vrijblijvend 19 februari mee voor een kennismaking met Ondernemers in Bedrijf. Je kunt hem of haar aanmelden door op deze mail te reageren met naam, e-mailadres en bedrijfsnaam.  

 

Aanmelden 

 

Je kunt je rechts aanmelden! 

vorige pagina

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Andere events

Actief netwerken bij Kasteel Rosendael
Dinsdag 26 mei 2020 We gaan actief netwerken bij Kasteel Rosendael op 26 mei 2020. Reserveer hem vast in je agenda, het belooft een hele leuke en effe...
De Reuvershoeve
Vrijdag 29 mei 2020 Eet, drink en geniet! Op vrijdag 29 mei organiseren we bij restaurant Reuvershoeve een avond met als thema: asperges. Tijdens deze...
Netwerken in Arnhem!
Maandag 22 juni 2020 Goededag,We zijn in juni te gast bij het geheel verbouwde Facility Point Arnhem. Een kantoorverzamelgebouw onder leiding van Jeroe...
bekijk alle evenementen

Actief in de regio's