home 088 - 54 375 00

arnhem
in bedrijf

aanmelden lidmaatschap

Watergoed

Met goede moed naar WaterGoed!

Donderdag 19 april 2018


Donderdag 19 april 2018, de warmste 19 april ooit! Wat een geluk hadden wij, dat wij deze avond te gast mochten zijn bij Watergoed! Een betere plek voor een netwerk event konden we ons niet indenken op deze prachtige, zomerse avond!

We werden hartelijk ontvangen op het zomerse terras aan het water met een verkoelend drankje en heerlijks wraps. Na uitleg van Jet van Watergoed over de vele mogelijkheden van Watergoed en de uitleg over de toffe activiteiten, waar we aan deel konden nemen, konden we zelf lekker aan de slag!

We hebben gereden met Landrovers over een spannend circuit,  rondgescheurd met buggy’s en lekker hard balletjes het water in geslagen bij het aquagolfen.

Het circuit met de radiografisch bestuurbare Landrovertjes was toch een stuk lastiger dan gedacht. Toch heeft Bouwe Bolger het circuit foutloos weten te volbrengen en heeft daarmee 2 kaarten voor onze rally gewonnen! Van harte, Bouwe!

Het RIB varen was voor vele een hoogtepunt. Prachtig om met hoge snelheid over de Waal te “vliegen”, zeker de laatste paar rondes met ondergaande zon!

Bij terugkomst stond  Barry achter de barbecue aan en konden we genieten van diverse heerlijkheden die hij voor ons bereidde.

Genietend van de schitterende avond, de heerlijke gerechtjes van de BBQ, de relaxte ambiance en de uitstekende verzorging van het team van Watergoed hebben we ontspannen kunnen netwerken en bijpraten.

Wij kijken terug op een top event en willen graag  jullie allemaal bedanken voor jullie enthousiaste deelname en aanwezigheid.

Joost, Sanne en Jet van Watergoed/Omnivents: enorm bedankt voor jullie gastvrijheid en jullie fantastische verzorging van de avond! We hebben genoten!

Over watergoed:
Bij Watergoed worden bijeenkomsten in de ruimste zin van het woord georganiseerd op een van de mooiste locaties van Nederland. Evenementenlocatie Watergoed is gelegen aan de Slijk Ewijkse plassen en is de plek voor (sportieve) evenementen, vergaderingen, festivals en feesten, productpresentaties, klantendagen en relatie evenementen. Buiten de groepsevenementen om is Watergoed het gehele jaar open als restaurant en strandclub. Een toffe locatie, gave activiteiten, leuke ondernemers, heerlijke hapjes en fijn netwerken! Wat wil je nog meer!vorige pagina
ja
ja

Aanmelden evenement

Ben je lid?   
1 persoon    2 personen    3 personen

Andere events

Stichting Present
Donderdag 4 oktober 2018 We hebben een gaaf event op de planning in samenwerking met Present Arnhem!In alle regio’s waar wij actief zijn zit een Present, d...
Stayokay Arnhem
Maandag 5 november 2018 Beste ondernemer, Wat leuk dat je alvast naar de events van dit jaar kijkt! We zijn deze avond te gast bij Stayokay in Arnhem. Op ...
Zuivelfabriek de Duffelt
Dinsdag 18 december 2018 Beste ondernemers, Wat leuk dat je alvast naar de events van dit jaar kijkt! Op dit moment zijn we druk bezig met onze andere even...
bekijk alle evenementen

Actief in de regio's